Bulvár

Puskás Peti megrázóan őszinte vallomást írt arról, hogy miért tűnt el

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.10 | 15:18

Sem koncert, sem színházi előadása nem lesz már idén.

Puskás Peti kiírta magából a jelenlegi, kilátástalan helyzetet. Idézzük is:

“Talán észrevettétek , hogy az elmúlt napokban-hetekben nem nagyon posztoltam , nem is nagyon voltam aktív…
Amióta a nyíregyházi színházzal közösen lemondtuk és áttettük apával és Bogival közös előadásunkat tavaszra, bevallom nem voltam csúcsformában….abban is biztos voltam , hogy egy időre koncerten is utoljára találkozhattunk és a színhàzban is az a paradox helyzet állt elő , hogy persze játszhatunk maszkos közönségnek, de úgy gondolom a színpadon dolgozókat is megilleti a biztonság,-igaz szakmájuk lényegét veszítik így el-,de be kell látni egy olyan műfajban alkotunk , aminek alapja a fizikai kontaktus. Nehéz ezt elfogadni , de tűznyelőként jobb , ha átgondolja az ember a döntését, mielőtt elfogadja egy benzinkút születésnapi meghívóját. Ezt a posztot nem önsajnálat miatt írtam, hanem mert nyomja a lelkemet, már napok óta. Vitázok magammal,vannak kétségeim a világ alakulásával kapcsolatban, és nyugtalanít rengeteg dolog , amit igazságtalanságnak tartok.

Pont ezért is fogalmaztam meg , mert biztos nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel. És jelenleg ez az egyetlen erő , amibe támaszkodhatunk : az empátia és az egymásra irányuló segítőszándékú figyelem. Nem csak a gazdaság nem állhat le, hanem az emberi szellem se, a kiapadhatatlan vàgy az ismeretlen iránt,egy jobb világ reményében.

Bàr a helyzet nem ezt diktálja , most legyetek a legnyitottabbak egymás iránt, és legfőképpen: vigyázzatok egymásra, mert hibákat ki lehet javítani, mindent, ami összeomlott újra lehet építeni, de az életet nem lehet visszaadni, ha már elveszett.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter Puskás (@apuskaspeti) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló