Bulvár

Egy ukrán modell egy nap azt gondolta, az igazi magasélethez már csak az hiányzik, hogy tetováltassa a kopasz macskáját

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.13 | 08:24

Úgy tűnik, ügy lesz a nem mindennapi szépészeti beavatkozásból.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy ukrán modell, bizonyos Elena Ivanickaya úgy döntött, hogy akkor itt az ideje, hogy a macskája, egy kopasz cica tetoválást kapjon. Állítólag lezsírozta a dolgot a tetoválóművész mellett az állatorvossal is, aki altatásba helyezte a cicát a beavatkozás előtt, és végig jelen is volt a szépészeti művelet során. Ő itt Elena:

По многочисленным просьбам отвечаю на вопрос: в чем секрет красивой фигуры? Секрет красивой фигуры. ? Меньше питаться в кафе и ресторанах ☝️ Больше готовьте сами! Мое приготовление еды составляет от 15-20 минут в день ? Из еды культ не делаю, главное полезность и сбалансированность. Орехи, творог, фрукты, мясо, рыба, зелень! Нет; кофе, алкоголь, пакетирование соки, газировка. Да: 2-3 литра воды каждый день ! Так же очень важно ,когда вы кушаете и в какое время определенные продукты . Если любите кофе ☕️ пейте его хотя бы до 13.00 дня ,также (конфеты,печенье,картофель,каши, выпечка ) – наслаждайтесь этим утром и днём ,но не в коем случае не терпите целый день ,а потом трескайте это на ночь !Во второй половине дня кушайте белковую пищу ,если вы хотите сбросить “неправильную массу” Белки содержаться в яйцах без желтка,рыбе,телятине,индейке,курице. За 1,5 мес .могу легко сбросить или набрать 7 кг за 1,5 мес. Своим телом управлять легко ! ? будьте здоровы и красивы #906090#sportgirl#ukrainiangirl#girls

A post shared by Elena Ivanickaya ? (@elenaiwt) on

Ő pedig Yasha, Elena cicája, még a beavatkozás előtt. Saját Instagram oldala van neki is, nem csak a gazdájának.

В эти дни вокруг меня развернулась нешуточная шумиха. Хозяева говорят, что я теперь звезда, но сам я пока никакой звездности не чувствую. Кормят меня так же, сплю я так же. На днях должны были прийти телевизионщики с канала Интер меня снимать, но мои хозяева передумали их пускать. Папа был за, а мама сказала, что эти телевизионщики точно все искрутят как им выгодно. У меня как всегда права голоса не было, хотя я бы наверное поснимался.. #котстату #татунакоте #яшакот #котяша #сфинкс#канадскийсфинкс#sfinkscat #sfinks #canadiansphynx #sphynx #sphynxlove #sphynxcat #сфинкстату #сфинксстату#яшасфинкс#лысыйкот #котлысый #catsphynx

A post shared by Яша Кот ? (@yasha_kot_) on

Miután elkészült a Nagy Mű, Elena fotókat posztolt róla az Instagram oldalaira, a cicásra és a szexiskedő modellesre is. De nem kellett volna.

Óriási felháborodást keltettek a képek, az emberek nem fogták vissza magukat, szórták az átkot és a dühöt a modellre állatkínzás miatt. Ilyeneket írtak neki:

Inkább a te homlodora kellett volna rátetoválni azt, hogy “idióta”, és eltörni az ujjaidat állatkínzás miatt, szegény cica.

Elena persze nem hagyta magát, és megvédte a cica tetkóját.

A macskám élete jobb a tiédnél. Lehet, hogy a tiéd pokoli, ő viszont jól érzi magát.

Elena a tetkót nem találja kínzásnak, de például a kasztrálást igen, ezért Yasha nincs is megműtve, hanem kiegyensúlyozott szexuális életet él, egy boldog cica. Ráadásul rendszeresen fogyaszt élő osztrigát is, ami boldogságforrása az állatnak, mint azt Elena a kommentelők tudtára adta. De hiába a magabiztos visszavágás, a nagy felháborodás visszhangja elért egészen a rendőrségig, melynek szóvivője azt nyilatkozta:

vizsgálódnak, és ha bebizonyosodik a kínzás ténye, akkor eljárást indítanak az ügyben.

Mi hajlunk arra, hogy azért ez bizonyos fokú barbárság és kínzás. Eleve, megkérdezte valaki a cicát, hogy akarja-e a tetkót? Ja, hogy nem beszél? Akkor az beleegyezés?

Elena ennek ellenére védi az igazát, és egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy ügyszakaszba ér a dolog, mert olyanokat posztol most is az Instagram oldalára, mint ez a pár órája kirakott kép is.

Хорошо ? без смысловой нагрузки ?

A post shared by Elena Ivanickaya ? (@elenaiwt) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.