Bulvár

Kanye West megint jótékonykodott, 150 ezer dollárt adott egy hős testőr családjának

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.17 | 15:33

Jemel Roberson története valóban szívtépő.

Jemel Roberson sorsa annyira megérintette a 41 éves rappert, hogy 150 ezer dollárt juttatott el a chicagói férfi családja részére. Roberson testőrként tette a dolgát: éppen egy részeg fegyverest gyűrt le, mikor a helyszínre érkező rendőrök lelőtték. November 16-án a szolgálatot teljesítő férfi családjára nehezedő terhet így kívánta Ye enyhíteni.

Még előző vasárnap történt, hogy a Manny’s Blue Room Bar pár részeg vendégét távozásra kellett bírni, ám egyikük visszatért, fegyvert rántott és lövéseket adott le. Roberson viszonozta a tüzet, sikeresen megfékezte a garázdát és már éppen fegyvert szegezett rá. Ekkor érkeztek ki a helyszínre a rendőrök, és az egyikük lőtte agyon a testőrt.

via GIPHY

Kanye sokat időzik mostanában szülővárosában, távol a Kaliforniában élő feleségétől, Kim Kardashiantől és három gyermeküktől. A zenész megtudta azt is, hogy az elhunyt testőr rengeteg túlórát vállalt azért, hogy karácsonyra plusz pénz tegyen félre a fia számára. A tragikus esetet azóta is vizsgálják, teszi hozzá a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.