Bulvár

Furcsa módszerrel tartósítja a fenekét ez az anyuka

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.18 | 12:22

Száz tűt szúrtak a hátsójába, pókháló alakban.

Marcela Iglesias szeretné, hogy a feneke ne ereszkedjen meg, ahogy öregszik, ezért bevállalt egy kezelést. Ennek során egy halom injekciót szúrtak a fenekébe, amelyek az izmok karbantartásáért felelnek. Így a feneke továbbra is úgy állhat majd, ahogy ő azt szeretné, az alábbi videó végén be is számol az elégedettségéről.

Mondjuk azt is mondta, hogy ez egy remek, fájdalommentes módja a fenékalak megtartására. Nem tudjuk, hogy lehet száz injekciót fájdalommentesnek nevezni, fájdalomcsillapító ide, vagy oda. Mindenesetre Marcela meg szeretné tartani a kinézetét, ugyanis élvezi, amikor mások nem tudják megtippelni a korát, és hogy senki sem hiszi el, hogy van egy tizenhét éves fia. Igen, az alábbi képen vele szerepel, és ez a kép alapján simán lehetnének egy pár is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MARCELA IGLESIAS (@marcelaiglesiashollywood) által megosztott bejegyzés,

Marcela Argentínából származik, ahol tabunak számít a test módosítása, Hollywood-ban viszont semmi nem akadályozta ebben. Ennek ellenére plasztikai sebész nem nyúlt hozzá, csak kisebb beavatkozásokra jár, mint amilyen ez a fenékkarbantartás is volt, ami majdnem egymillió forintba kerül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MARCELA IGLESIAS (@marcelaiglesiashollywood) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló