Bulvár

Az internet népe nem áll le, még mindig Paris Hiltont és Britneyt ekézi

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.29 | 12:55

A nagy szelfiháború folytatódik.

Arról a hírről mi is beszámoltunk anno, hogy Paris Hilton bejelentette, megjavult és maga mögött hagyta a múltat, miközben egy dolgot megtartott: a szelfizést ő találta ki és ebben Britney Spears volt a társa.

Paris Hilton nemcsak Britney-vel, hanem mezei modellekkel is szívesen szelfizik. Vajon a porszívó a háttérben benne lesz? Fotó: Nicholas Hunt/Getty Images For NYFW: The Shows.

A 11 évvel ezelőtti készítette el a mára híres-hírhedtté vált szelfit a bulibárónő hoteltrónörökösből lett üzletasszony szefifeltaláló.

Na most az internet mindig kritikus népe egyáltalán nem ért egyet Paris Hiltonnal, és hogy egyáltalán nincs igaza a szelfi kérdésében, azt rengeteg poszttal bizonyították, mi is mutattunk párat. És továbbra is csak küldik azokat. Nézzük a második eresztést, ami nem gyengébb, mint az első, sőt.

Volt olyan, aki már évek óta űzte a szelfizést, mondhatni kísérletezett vele, amikor Paris Hilton még csak az első ilyen képét lőtte Britney-vel.

Konklúzió? A szelfizés jóval régebbi, mint ahogy azt Hilton kisasszony gondolja, és akad konkurencia dögivel. De vajon mit szól majd minderre ő maga? És az alábbi fotóval miért nem híreskedett el?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.