Bulvár

Meghalt egy amerikai pornósztár, valószínűleg öngyilkos lett a netes zaklatás miatt

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.07 | 10:00

August Ames fájdalmasan fiatal, mindössze 23 éves volt.

A lány tehetséges pornós volt, a karrierje épp felfelé ívelt, amikor váratlanul véget vetett az életének. A barátai ugyanakkor nem lepődtek meg, mint elmondták, August Ames depresszióval küzdött. Az öngyilkosság egyébként még nem hivatalos, de az első rendőrségi jelentések szerint az idegenkezűség kizárt.

Ő volt a legkedvesebb ember, akit valaha is ismertem, ő jelentette számomra a világot,

nyilatkozta róla a férje a Adult Video News-nak. August Ames kanadai származású volt, 2013-ban került a pornóiparba, előtte pincérnősködött, majd egy szoláriumban dolgozott. Több mint 270 filmben szerepelt az elmúlt négy évben. Volt pár díja is a hölgynek, és nagy karriert jósoltak neki.

August Ames barátai azt feltételezik, hogy a lány halálának közvetlen oka az utóbbi időben a közösségi médiában zajló egyre élesebb hangú zaklatás, aminek kiváltó oka az volt, hogy a lány kijelentette, nem forgat olyan férfival, aki korábban melegpornóban játszott. Természetesen azonnal nekiestek, mondván, hogy mekkora homofób. Az egy dolog, hogy a színésznők nagy része ugyanezen a véleményen van, August Ames egyetlen indokát sem fogadták el, még azt sem, miszerint nem érzi magát biztonságban egy olyan pornószínésszel, aki melegpornóban vállalt szerepet.

Nem kockáztatom a testemet, nem tudom, mit csinálnak ezek a férfiak a magánéletben,

magyarázta a lány, de hiába, nagyon komolyan kapta az attakot mindazoktól, akik nehezményezték a véleményét. Egyik utolsó bejegyzése pedig ez volt:

Válaszd meg, hogy kivel vagy hajlandó együtt dolgozni. Ne csinálj semmi olyat, ami kellemetlen. És mindig oszd meg a gondolataidat. Hmm. Mind a hármat megtettem, mégis megkaptam a magamét a Twitteren.

Ebből is látszik, hogy a lány nagyon magára vette a támadásokat, amiket elsősorban az LMBT közösséghez tartozóktól kellett elszenvednie, akik folyamatosan homofóbozták a véleménye és a választása miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.