Bulvár

Fejére betonozott egy mikrosütőt, a barátai szerint nagy mókamester a férfi

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.08 | 11:22

Mondjuk a világ hülyéje jelzős szerkezet jobban illene a pasira, de a mókamester se rossz.

A barátai csak mókamesterként jellemezték azt az angol férfit, aki a fejére betonozott egy mikrót. A tűzoltók kevésbé voltak elragadtatva.

Az angliai Wolwerhampton városában betonozott a fejére egy mikrohullámú sütőt egy 22 éves férfi, akit a barátai csak mókamesterként emlegetnek, mert több szívatós videót is készített már.

A tűzoltók már nem röhögtek a legújabb ötletén, öten, jó órás munka árán tudták csak leszedni a férfi fejéről a mikró szerkezetét.

Mikro_beton_ferfi_-_West_Midlands_Fire_Service_facebook_1.

Fotó: Facebook/West Midlands Fire Service

Shaun Dakin, az esethez kivonuló West Midlands tűzoltóság parancsnoka szerint bármennyire is viccesnek tűnik az ilyen, a férfi akár meg is fulladhatott volna, vagy súlyos sérüléseket szenvedhetett volna. Mikor kihívták őket, addigra a férfi barátai már bő egy órája próbálták a mókamester fejéről levarázsolni a bebetonozott mikrót, sikertelenül. Annyi eszük ugyanakkor volt, hogy egy csövet toltak a férfi szájába, amin keresztül levegőt tudott venni, bár a beton miatt ezt nehezen tette.

A mikró testét végül egy videóhívásban bejelentkező technikus kollégájuk útmutatása alapján szedték le a tűzoltók a férfi fejéről. A barátai nagyon bűnbánóak voltak, de Dakin szerint ez is pont egy olyan eset volt, amely értékes munkaerőt von el egy esetleges balesettől.

Forrás: West Midlands Fire Service / Propeller.hu

Nyitókép: Facebook


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Elhunyt Halász Judith
  • szerző:nuus
  • 2023. 03. 22.