Celeb

Meghannek pánikrohamai voltak a királyi család miatt

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.26 | 16:18

Számos részletet elárult Meghan arról, milyen érzés a brit bulvármédia célkeresztjében, szigorú protokoll alatt élnie az életét.

London, 2020. március 6.
Meghan sussexi hercegnõ, Harry sussexi hercegnek, a brit trónörökös másodszülött fiának a felesége beszédet mond Harry társaságában az Endeavour Alapítvány évenkénti díjátadó ünnepségén a londoni City polgármesteri rezidenciáján, a Mansion House-ban 2020. március 5-én. A hercegi pár elõször jelent meg együtt hivatalos rendezvényen, amióta januárban közölte, hogy március végén visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétõl.
MTI/AP/The Sun pool/Paul Edwards

Megdöbbentő információkat árult el a US Weekly Meghal Markle-ről. A jelenleg Kanadában, a brit királyi családtól távol új életet kezdő nőt ezek szerint annyira megviselte a nyilvánosság, amit Harry herceggel kötött házassága hozott, hogy gyakorta voltak pánikrohamai, sírógörcsei.

Ezek az extrém reakciók nem is meglepőek annak fényében, ahogy a brit bulvársajtó Meghannel bánt: a nőt sokkal keményebben és igazságtalanabbul ekézte a sajtó, mint az előtte reflektorfényben lévő Kate Middletont. Meghan elhidegült apját is gyakorta belerángatták a képbe, valamint nemrég kiderült, hogy Simon Rexnek egy vagyont akartak fizetni, csak hogy azt hazudja, viszonya volt az ex színésznővel.

Ez legtöbbek szerint főleg annak volt betudható, hogy a színesbőrű, amerikai hercegnő megítélésében nagy szerepet játszott az idegengyűlölet és a rasszizmus. Ezek után tényleg nem csoda, hogy a visszavonulás mellett döntött a pár.

Forrás: Cosmopolitan

Kép: MTI/AP/The Sun pool/Paul Edwards


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló