Celeb

Üzent a kalocsai börtön Alekosznak: Nem, nem szexelhet rabokkal

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.28 | 17:35
  • trendindex: 4

Alekosznak ismét különösen hülye ötlete támadt, de szerencsére nem lesz képes végrehajtani.

Ismét vad ötlete támadt Alekosznak. A volt villalakó ezúttal egy női elítélttel akart szerelmeskedni, és erre való kérését el is küldte a kalocsai börtönnek.

„A kísérletet, a kalocsai női börtönben szeretném elvégezni. A rab kiválasztásának alapföltétele, hogy legalább kilenc éve legyen bezárva. Ennyi idő szükségeltetik ahhoz, hogy föltétel nélkül uralkodjék el rajta a vágy”

– írta Facebook-oldalán.

Meglepő módon a börtön nem hagyta szó nélkül Alekosz kérését, és válaszlevélre méltatta a celebet. Ebben azt írják:

„Tisztelt Nagy Alekosz Úr! Megkeresésére hivatkozva az alábbiakról tájékoztatom: A hazai börtönökben nem engedélyezett, hogy a fogvatartottak akár hozzátartozóikkal, kapcsolattartóikkal, akár más személyekkel intim együttlétet létesítsenek. Erre a jogszabályok nem adnak lehetőséget”

A celeb ezután hangot adott csalódottságának az üggyel kapcsolatban:

„Ha valakit leültetnek húsz évre, akkor ő húsz évig nem él nemi életet? A boldogsághoz szerintem mindenkinek joga van! De mindegy is, nem sikerült. Jó lett volna, mivel már egy éve nem voltam nővel. Próbálkoztam a Tinderrel is, de ott nagyon érdektelenek velem a nők, ha felteszek nekik egy kérdést megsértődnek, tiltanak. Ezért döntöttem úgy, hogy majd a börtönben találkozok egy olyan nővel, aki ki van éhezve, de hát a parancsnok megmondta: nem lehet.”

Forrás: Promotions/Ripost

Kép: Facebook


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló