Sztárok

9 év után végre összeházasodna Majka és Dundika – csak nehogy a járvány ezt is elrontsa

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.19 | 19:18

Júniusban kerülhet sor az esküvőre, ha nem jön közbe semmi. Ezt nyilatkozta Majoros Hajnalka.

Lassan már évente felmerül a kérdés, hogy a 2011 óta jóban-rosszban együtt lévő Majka és Dundika, azaz polgári neveiken Majoros Péter és Majoros Hajnalka (aki már élettársa nevét is felvette) mikor mondják ki a boldogító igent. Hiszen mióta az Ezek megőrültek! forgatásán megismerték egymást a párnak már két gyereke született, illetve Dundika fel is hagyott a modellkedéssel, hogy családjának szentelje életét.

Most egy Story Magazinnak adott nyilatkozat miatt izgulhatunk a párért, akik úgy tűnik, a járványhelyzettel is dacolva végre elszánták magukat. Ezt mondta Hajnalka a lapnak:

»El kell venni az asszonyt, nincs mese!« – nyilatkozta Peti nem is olyan rég. Pedig nem tegnap kérte meg a kezem, ha jól számolom, van annak már nyolc éve is. Persze nőként mindig vágytam arra, hogy a nagy Ő mellett álljak az oltárnál, de mivel nem tulajdonított nagy jelentőséget ennek az eseménynek, magamban el is engedtem a dolgot. Kialakult a kis életünk, gyerekek, anya és apa, női és férfi szerepek tökéletes összhangja, elhittük, hogy a házasság valóban „csak” egy papír, és nélküle is működik a klasszikus férj-feleség felállás.

Szóval úgy tűnik, hogy idén júniusban végre megtörténhet a házasságkötés. Reméljük, addigra a járvány is lecsillapodik annyira, hogy felhőtlenül tudja élvezni a pár ezt a fontos pillanatot.

Forrás: Velvet/Story

Kép: Majka/Facebook


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.