Horoszkóp

A Nyilasnak váratlan megoldásokat, a Halaknak látogatót hoz a péntek – Horoszkóp 2024. május 31.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.31 | 09:05

A pénteki napon a Merkúr-Uránusz együttállás lesz a domináns, ami hozhat váratlan fordulatokat és felismeréseket is. Napi horoszkóp.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken a Hold már a Halak jegyében jár, ami téged feszélyez egy kicsit. Sok lehet ma az érzelgősség, a ködösítés, ami miatt kényelmetlenül érezheted magad. Próbálj meg ettől elvonatkoztatni, és csak a saját magad dolgával törődni.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken olyan emberrel találkozhatsz, aki erős hatással lesz rád, de érezni fogod, hogy közben óvatosnak is kell lenned vele. Mielőtt bármibe is bele mennél vele kapcsolatban, próbáld kicsit kiismerni az illetőt. Adj időt neki, hogy megismerd a másikat!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken egy üzenet vagy hír érkezhet, ami lehet jó, de rossz is. Fontos, hogy ne fogadd el elsőre készpénznek az abban foglaltakat. Könnyedén elképzelhető ugyanis, hogy mindez félreértésen alapul és utóbb kiderül, éppen az ellenkezője igaz mindennek. Ellenőrizd a tényeket és várj!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken a bolygók szerint igazán jó formában leszel, de vigyázz, ne feszítsd túl a húrt! Akkor vagy ugyanis a leghatékonyabb, ha az aktivitás-pihenés arányba kerülnek egymással a mindennapokban is. Munkahelyeden határozott és elegáns a fellépésed, amellyel sikert aratsz.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy ismerősöd a nagylelkűségedre apellál, és hogy segítséget nyújtasz neki egy ügyben, méghozzá önzetlenül. Van viszont egy fontos dolog, amely ma előbbre való lehet, ezt sem szabad elhanyagolni…

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken lehet egy kellemetlen beszélgetésed. Ne feledd, hogy mindenki a saját szavaiért tartozik felelősséggel. Téged viszont semmire sem kötelez és neked nem az a küldetésed, hogy másokat meggyőzz az igazadról.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Úgy tapasztalod, hogy valaki teljesen figyelmen kívül hagyja az érzéseidet. Ha érzed, hogy az illető rendkívül önző és csak a saját szemüvegén keresztül képes tekinteni a dolgokat, talán itt az ideje, hogy átgondold a prioritásokat kettőtökkel kapcsolatban.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ideje egy picit pozitívabban gondolkoznod! Mostanában annyira túlterhelt vagy, hogy nehezebben őrzöd meg az optimizmusodat. Ma mindenképp szánj időt a töltekezésre, a pihenésre. Találkozz egy kávéra a barátaiddal!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken váratlan helyzetek dominálnak, amiken mind úrrá tudsz lenni egy kis ravaszsággal, és ha használod a józan eszed. Bármilyen felfordulás is keveredjen, te maradj higgadt! Nagyon izgalmas témák kerülnek ma terítékre.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Eléggé felráz a Merkúr és az Uránusz fényszög, mert olyan témákat “dob be”, amik alaposan megmozgatják a fantáziádat. Most olyan felismeréseid, vagy sugallataid is lehetnek, amik segítségével megoldhatsz régóta halogatott ügyeket.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az Uránusz és a Merkúr együttállása hozhat váratlan eseményeket. A kapkodás most semmiképp sem vezet célra, jól teszed, ha minden lépést alaposan megtervezel. Hirtelen felismeréseid is lehetnek.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Váratlan látogatód lehet. Ha olyan ember keres meg, akivel nem szívesen töltöd együtt az időt és te emiatt egy kisebb pánikot élsz meg, hiszen nem készültél fel. Légy őszinte, közöld, hogy neked nem alkalmas az időpont.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló