Horoszkóp

Az Ikrek inspirálódik, a Bika fogja vissza az extra kiadásokat – Horoszkóp 2024. június 6.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.06 | 09:05

Csütörtökön az Ikrek jegyében lesz újhold. Új gondolatokat, új inspirációt, új ötleteket, új információkat, sőt új embereket is sodorhat a sors az életedbe. Legyél nyitott mindenre.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az Ikrek újhold komoly inspirációt ad neked, és még a kommunikációdat is megváltoztatja. Sokat haladhatsz a feladatokkal, de csak akkor, ha sikerül tárgyilagosabban tekintened a problémákra.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Fogd vissza az extra kiadásokat, mert nagy szükséged van rá, hogy anyagilag biztonságban érezd magad. Érdemes most tényleg végiggondolni, mi az, amit feltétlenül szükséges megvenni. Arra meg is lesz a pénzed.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Újhold van az Ikrek jegyében. Ha van valami, amire régóta készülsz, vagy új célt tűznél magad elé, akkor eljött az ideje, hogy megnyomd a startgombot. A mai napnak sokkal hosszabb távú hatása lehet rád, mint bárki másra.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az újhold sok kérdést új megvilágításba helyez. Nagyon jó intuíciót is ad, és most valóban fel tudod ismerni, kik azok, akik igaz barátok, és kik azok, akik csak színlelik az érzéseiket. Váratlan meglepetés érhet csütörtökön.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Bármibe is kezdesz, az jó eséllyel sikerre ítélt, különösen akkor, ha mindehhez beveted azt a szenvedélyt és akaraterőt, ami mindig is ott rejtőzött benned. Vegyél hát nagy levegőt, és kezdj bele a munkába!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Minden arra ösztönöz, hogy rendszerezd a dolgaidat. Talán épp mára időzítesz nagyobb takarítást, vagy a feladatokat állítod fontossági sorrendbe. Jó fordulatokat hoz az Ikrek újhold, fellélegzést és nagyszerű esélyt szimbolizál az újításhoz…

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Elgondolkodtál mostanában azon, hogy mi lehet a küldetésed a következő időszakban? Mi vár rád ebben az évben még? Itt az ideje, hogy kitűzd magad elé mindazt, ami boldoggá tenne. Az Ikrek újhold segít megvalósítani a vágyakat!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön megtapasztalod, mekkora súlya van a szavaidnak. Épp ezért most óvatosan a véleményekkel. Nem is biztos, hogy bele kellene szólnod mások ügyeibe… Tartsd meg a véleményedet magadnak. Hidd el sokkal jobban jársz, ha csak figyelsz!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ez a nap, vagy a most következő időszak nagy találkozásról, új ismeretségről is szólhat, főleg, ha még keresed a párodat. Legyél nyitott, mert lehet, hogy épp most hoz össze a sors azzal, aki sokkal nagyobb jelentőséggel bír majd később, mint azt elsőre gondolod.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Igazán szép, és végre könnyed napot jelez a horoszkóp. Használd az időt egy kicsit a haszontalan tevékenységekre is. Például ha csak úgy ráérősen beszélgetsz valakivel, nagyon figyelemreméltó információkat kaphatsz!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön olyan átalakító energiákat érezhetsz, amelyek talán a véleményedet is megváltoztatják bizonyos témákról. Mindez könnyen lehet, hogy ösztönzően hat rád, és arra inspirál, hogy változtass az életed néhány aspektusán.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az Ikrek újhold vidám napot jelez. Minden, amibe most kezdesz, sikert ígér. Ha nem is azonnal, de hosszú távon mindenképp kifizetődik a befektetett energia. Izgalmas találkozás, új ismeretség is lehetséges.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló