Horoszkóp

Szenvedélyes napnak ígérkezik a mai, de nem árt résen lenni – Horoszkóp 2024. június 14.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.14 | 09:05

Nagyon sok szenvedélyt jeleznek a bolygók péntekre. Ez ugyanúgy vonatkozhat a napi feladatok teljesítésre, mint a kapcsolatokra. De nem hagyható figyelmen kívül a szenvedély negatív megnyilvánulása sem… Szóval, legyél résen, és figyeld, mibe fektetsz energiát.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken valamire hiába vársz, mert el kell halasztani, vagy meghiúsul időlegesen. Nem kellene viszont hagynod, hogy mindez elrontsa a kedvedet. Az a dolog holnap is megjöhet, neked viszont itt a lehetőség, hogy az így felszabaduló időben kicsit magaddal is törődhess.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Pénteken sajnos többségben lesznek a feszültséget hozó fényszögek, így aztán még nem lélegezhetsz fel. Legyél kitartó, mert rövidesen minden jobb lesz. Érdemes nagyon konstruktívan és objektíven keresni a megoldást, így szövetségeket is nyerhetsz magadnak.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sok új ötlet kavarog a fejedben. Az agyad egész nap szinte zsong a gondolatoktól, mert nehéz kiszűrni mindazt, ami valóban megvalósítható. Hagyd a döntéseket a jövő hétre, amikorra leülepedik minden benned.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken nagyon „elvisznek” az érzéseid. Nem szabad ugyanakkor engedned a csakis érzelmi alapon való döntést, mert most az észérvek is legalább ennyire fontosak. Így kerülheted el a tévedést!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Igazán szenvedélyes nap a péntek, de sajnos nem csak a jó értelemben. Olyan emberrel is vitába keveredhetsz, akivel nem kellene. Az érzéseid emiatt ambivalensek. Jobb, ha bele sem mész a vitába, és akkor a bosszankodást is megspórolod magadnak.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy sok időt töltesz ügyintézéssel, vagy a telefonon lógva, mivel rengeteg feladat jött össze és szeretnél minél előbb túl lenni az egészen. Ne legyél csalódott, ha ez nem megy könnyen… Azon se lepődj meg, hogy mindenki kicsit ingerült a környezetedben.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken elképzelhető, hogy valami váratlan esemény, vagy szituáció miatt nem tudsz azzal foglalkozni, amivel szerettél volna. Ez mindig bosszantó, hiszen van egy fontossági sorrend, és így a saját vágyaid hátrébb szorulhatnak.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken olyan feladatot kellene megoldanod, amellyel kapcsolatban aggályaid lehetnek. Talán magával a feladattal van problémád, de az is lehet, hogy nem érzed magad alkalmasnak rá. Mindenképp jelezd a környezetednek, a főnöködnek!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A dolgaid most jó irányba haladnak, és így van lehetőséged másokat támogatni, segíteni. Ugyanakkor pénteken éppen ezzel kapcsolatban legyél óvatos, mivel nagy az esély rá, hogy valaki a jóhiszeműségeddel akar visszaélni.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha a héten még nem vetted ki nyári szabadságot, akkor bizonyára nagyon keményen dolgoztál, és odatetted magad. A húrt azonban nem lehet tovább feszíteni! Ideje saját magaddal törődni, pihenni és kikapcsolódni. Tedd meg!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Péntek is van, feszültség is van, így talán nem érzed magadban a motivációt ahhoz, hogy lelkesedéssel elvégezd azt a munkát, amit beterveztél a héten vagy amit rád bíztak. Nem dől össze a világ, ha ezúttal változtatsz a terveken és olyasmivel foglalkozol, amihez több kedvet érzel.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Valakivel kapcsolatban megszólal benned a vészcsengő, teljesen jogosan. Különösen az lehet gyanús, ha valaki feltűnően megnyerően közeledik feléd, de közben folyamatosan azt érzed, hogy valami nem oké.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló