Horoszkóp

A Rák mosolyog, a Halak nagyszerű lehetőségre számíthat – Horoszkóp 2024. június 20.

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.20 | 07:15

Különleges nap a csütörtökön, ugyanis nemcsak ma van a csillagászati nyár kezdete, hanem a Rák hava is megkezdődik. Innentől bőven lehet részünk tiszta érzésekben, de némi hangulathullámzásra is fel kell készülni. Mindenesetre a csütörtök igazán jól alakulhat.

Horoszkóp
Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyon lendületes napra számíthatsz csütörtökön. Az elhamarkodott lépéseket viszont mindenképpen kerüld, mert a hibázás lehetősége is nagyobb, mint általában. A Neptunusz miatt most nem látod tisztán a körülményeket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hiába tárul fel előtted egy új lehetőség, nem biztos, hogy élni akarsz vele. Talán egy belső hang arra figyelmeztet, hogy még nincs itt az ideje a döntésnek. Ha ezt érzed, valóban ne tegyél még semmit.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Nap és a Neptunusz fényszöge szerint csütörtökön könnyen megtéveszthet valaki, vagy olyan hírt kapsz, amiről nem tudod eldönteni, valóban igaz-e. Várj, amíg kiderülnek a részletek, addig semmiképp se dönts.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Nap belép a Rák jegyébe, csatlakozik a Merkúrhoz és a Vénusz bolygóhoz. Nagyon erős energiák segítenek, támogatnak innentől mindenben, amit csak szeretnél elérni. Ne szalaszd el a lehetőségeket. A döntésekkel viszont pár napot még érdemes várnod.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön ne bízz meg elsőre teljesen a saját értékítéletedben sem, mert előfordulhat, hogy csalódni fogsz. Legyen meg benned a kétely, hogy még nem látsz mindent tisztán. Most tényleg ne vonj le következtetéseket meggondolatlanul.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Sok jó lehetőség jöhet csütörtökön. A legnagyobb problémád is épp ez lehet: nem tudod eldönteni, melyiket válaszd. Olyan helyzetek ezek, amikre már régóta vársz. A magánéletben is jó fordulat várható. Viszont ez még csak a tervezés ideje, nem a cselekvésé!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön valakinek a viselkedése, a motivációi zavarosnak tűnhetnek elsőre, de mégis közeledj felé nyitottan, megértően. Fogadd el, hogy neki más a véleménye, nem kell meggyőzni semmiről sem. Most ez egyébként sem menne.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön a Nap a Rák jelébe lép, és megkezdődik a Rák hava. Számodra ez a fordulat mindenképpen nagyon kedvező, végre nagyszerű hónap vár rád, amikor ismét használhatod az ösztönös tehetségedet, a képességeidet. Szó szerint is kisüt rád a Nap. Jó hírek, sikerek és kedvező új feltételek várnak.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Igazán szívesen kötsz új ismeretségeket, barátságokat is. Ugyanakkor, ha csütörtökön találkozol valakivel, az illető tartogathat néhány meglepetést. Fontos, hogy ne bízz meg elsőre benne! A bizalmat ki kell érdemelni, ezt ne felejtsd el!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Legyél bármennyire is céltudatos, a folyamatos kimerültség, a túlhajszoltság téged is elérhet. Ha így érzi magad, érdemes kicsit lassítanod, lazítanod. Ne csak a célt tartsd szem előtt, fontos, hogy az odáig vezető út is élményekben gazdag legyen…

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön a Neptunusz „bekavarhat”, ezért nem látod teljesen tisztán a részleteket. Érdemes tájékozódni, és főleg kivárni a döntésekkel. Egy-két nap, és minden olyan bizonytalan pontra fény derül, amit most még nem tudsz megfejteni.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Körülötted kivirágzik minden, ami nemcsak a környezetedre értendő, hanem az emberi kapcsolatokra is. Csütörtökön a Nap a Rák jegyébe lép, és még inkább fokozza a kedvező hatásokat. Ha még keresed a párodat, könnyen lehet, hamarosan belép az illető az életedbe. Mennyire vagy nyitott rá?

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló