Design

Új sportcipővel jelentkezett a Porsche és a Puma: a legendás 70-es évek minden vagánysága benne van

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.14 | 15:18

A Porsche a PUMA-val közösen ünnepli a Porsche 911 Carrera RS 2.7 50. évfordulóját.

A Porsche a PUMA sportcéggel közösen tiszteleg egy igazi közúti és motorsport ikon – a Porsche 911 Carrera RS 2.7 – öröksége előtt egy limitált, különleges kiadású változattal a minden idők klasszikus cipőmodelljéből, a PUMA Suede-ből.

50 évvel ezelőtt a Porsche megkezdte a 911 Carrera RS 2.7 fejlesztését, és kezdetben 500 példányt gyártott belőle, hogy homologizálja az autót a különleges GT autókra vonatkozó Group 4 versenyszabályzat szerint. A kor leggyorsabb német szériaautójának (végsebessége 245 km/h) legjellegzetesebb ismertetőjegye a hátsó spoiler, amelyet a köznyelv “kacsafarokként” emleget.

Ez egy olyan örökség, amely előtt a PUMA most büszkén tiszteleg egy új, 500 párra színváltozatonként limitált, klasszikus lábbeli-kollekcióval.

Az időtlen PUMA Suede most csatlakozik a PUMA x PORSCHE termékcsaládhoz. A tornacipő tíz különböző színváltozatban kapható, amelyek közül a Porsche 911 Carrera RS 2.7 vásárlói annak idején választhattak.

A színváltozatok közül kettő – a narancs/fekete és a Grand Prix White/fekete – kizárólag Hollandiában, illetve Japánban érhető el.

A PUMA x Porsche Suede RS 2.7 Limited Edition tulajdonosai emellett 2022 végéig ingyenes belépést kapnak a Porsche Múzeumba, Stuttgartban, Németországban, hogy első kézből megismerhessék a Porsche legendás örökségét.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló