Divat

Boy George a Dior egyik új arca

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.11 | 13:27

A szebb napokat is látott brit énekes mellett A$AP Rocky is szerepet kap a tavaszi kampányban.

De ki is az a Boy George? Két dalt mindenki ismer tőle: az androgün külsővel előadott slágerek egyike a Karma Chameleon

via GIPHY

a másik pedig, amelyik még szintén a Grammy-díjas Culture Club idején esett meg:

Volt egy krisnás korszaka is, majd dj-zésbe fogott, aztán inkább drog-problémáiról és gender-ügyeiről lehetett hallani. Most sem elsősorban zenei produkcióval vonja magára a figyelmet az 55 éves művész, pedig Paul Weller tavasszal kijövő albumán szerepel egy dalban, melynek One Tear a címe.

A divatház részéről Kris Van Assche kereste fel, aki gyerekkorának hőseként tekint George-ra, és olyan kollekcióhoz látta passzentosnak a popkaméleont, amely generációkon ível át. Az újromantikus korszak idéződik meg újra a Párizsban készült fotósorozaton is, a kitűzők pedig Toru Kamei punk tervező munkái.

A vezető designer elmondja, hogy

Meg akarjuk mutatni, mit is jelent ma a Dior Homme. Zenés, filmes, divatos… a nyolcvanas évekre utalva, mely éra 2017-ben is nagyon releváns. Boy George óriási hatást tett tám tiniként. Ő volt az első, aki azt közvetítette, hogy teljesen oké, ha kicsit mások vagyunk. A szabadság és lázadás eszménye számomra még mindig hozzá kapcsolódik.

A fiatalabb gnerációt A$AP Rocky célozza, illetve a Mr.Robot sztárja, Rami Malek. Egy profi modell is bekerült ebbe a kampányba, Ernest Klimko személyében – számol be a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.