Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Egészség

Nagyon para, másfél méteres szalagféreg jött ki egy szusi-mániás férfi testéből!

  • Szerző:nuus
  • 2019.07.20 | 14:18

Kaliforniai rémálom: a beteg élt-halt a nyers lazacért.

Heveny gyomorpanasszal kereste fel orvosát egy fresno-i úr, akinek pillanatok alatt fordult horrorba a története. Kiderült, hogy egy 1,524 méteres bélféreg élősködött a szervezetében, amit saját kezűleg húzott ki a testéből. Dr. Kenny Banh azonnal a műtőbe küldte a kezében a kéretlen szimbiontával érkező urat.

A san fransisco-i  Community Regional Medical Center dolgozói egy nejlonzacskóba tett parazitával néztek „farkasszemet”, amit a gazdi saját kezűleg tekert fel egy wc-papír gurigára. A gyomros tavalyi esetet a This Won’t Hurt A Bit nevű podcast keretében nemrég felidézte a doktor:

Egy 30-as ázsiai fiatalember lépett be hozzám, akitől megkérdeztem, mi szél hozta ide. Azt mondta, hogy férgekkel gyűlt meg a baja. Először nem hittem a fülemnek, de aztán megmutatta, mit hozott a szatyrában.

A másfél méteres példány az illető végbele felől érkezve látta meg a napvilágot: az úr a vécén ülve furcsa ficánkolást érzett az alfelében. Pánikba esett: először azt hitte, hogy a saját bele türemkedett ki. Megragadta azt az izmos valamit, és húzni kezdte: másfél méter után ért véget a gyötrelem. Nem tudta, mi ilyenkor a teendő, ezért felkereste a legközelebbi kórházat, kezében a bizarr csomaggal.

Hogy hogyan kerülhetett a lény a gazdatestbe, arra az orvos azt mondja, hogy a nyers halhús például szállíthatta a tettest. Kiderült, hogy a beteg élt-halt a sushiért, a lazac sashimi volt a kedvence. Az Alaszka vizeiből származó alapanyag gyakran kerül a japán specialitásba, és 2017-ben már figyelmeztetett is az amerikai hatóság az onnan eredő parazitaveszélyre. A férfit a Theepochtimes.com szerint diétára fogták, ám Bahn szerint nem lehetünk elég óvatosak: még zöldségekben is lehet bélféreg.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.