Ezo

Ki az, aki vonzódik hozzád… a csillagjegyed alapján?

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.28 | 06:45

Ha hiszed, ha nem, az eredmény attól még mulatságos lehet.

Kos

(márc.21.-ápr.19.)

Kalandvágyó, spontán ember, aki a Kosban a bátor, kísérletező kedvű, határozott társat látja. Tuti, hogy nem akar nyugodt, csendes életet élni, és nem a tévé előtt heverve érzi magát a legjobban.

Bika

(ápr.20.-máj.21.)

Számára a hűség, a megbízhatóság, a lojalitás a legfontosabb. A Bika általában visszafogott, ugyanakkor az érzéki örömöket kedvelő ember, jó kézügyességgel, partnere rajong ezért a hozzáállásért.

Ikrek

(máj.22.-jún.21.)

Aki az Ikrekhez vonzódik, annak lételeme az izgalom, a kísérletezőkedv. Azt sem bánja, ha partnere kissé szeleburdi, és egyik pillanatról a másikra változik álláspontja. Az Ikrek társa nyitott, laza, és a flört fontos számára.

Rák

(jún.22.-júl.22.)

Érzéki, érzékeny, mélyen gondolkodó ember, aki komoly társat keres, akár egy életre. A Rák ugyanis a végletekig családcentrikus és romantikus, igazi idős lélek.

Oroszlán

(júl.23.-aug.22.)

Aki Oroszlánt szeret, általában kedveli a feltűnést, a rivaldafényt – nem annyira a maguk, mint inkább partnerük jogán. Általában színes egyéniségek, és nem bánják, ha másé az irányító szerep egy kapcsolatban.

Szűz

(aug.23.-szept.22.)

A Szűz finom higgadtsága és összeszedettsége főként azok számára vonzó, akik maguk is ilyenek szeretnének lenni. Kísérletező kedvű emberek, akik örömmel kirántanák a Szűzt a szokások börtönéből.

Mérleg

(szept.23.-okt.22.)

Azok, akik a Mérleghez vonzódnak, általában nagy ekvalisták: egyenlőségre vágynak minden kapcsolatukban. A Mérleg ideális társa a kiegyensúlyozottságra törekvő, ambiciózus, introvertált, melegszívű ember.

Skorpió

(okt.23.-nov.22.)

Fontos számra a nyers, bárdolatlan szenvedély, az intenzív viták és a békülős szex egy-egy hevesebb összezördülés után. Az ilyen ember érzéki, vibrálóan intelligens, szenvedélyes, kíváncsi, és fontos számára a változatosság az életben.

Nyilas

(nov.23.-dec.21.)

Fontos számukra, hogy partnerük – a Nyilas – meg tudja nevettetni őket. Tudják azonban, hogy a nyilasnak nem csak kitűnő a humora, de végtelenül ragaszkodó és hűséges barát is, jóban-rosszban. Évtizedeken át. A partner visszafogott, elegáns, introvertált és szeret nevetni.

Bak

(dec.22.-jan.20)

Ambiciózus, intelligens, harmonikus karakterek vonzódnak a Bakhoz, kitűnő ízléssel és grandiózus tervekkel. Ők azok, akik az életből mindig a legjobbat akarják kihozni, és ehhez megbízható társra vágynak, hosszútávon.

Vízöntő

(jan.21.-febr.18.)

Nagylelkű, érzékeny ember áll a Vízöntő mellett, aki értékeli a Vízöntő világjobbító szándékát, és az ehhez használt egyedi módszereket is.

Halak

(febr.19.-márc.20.)

A kreativitás az, ami a többi jegy képviselőit a Halakhoz vonzza. Szeretik a művészetet, az irodalmat, általában introvertáltak és érzékiek.

Nyitókép: pixabay.com

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...