Koronavírus

Felrobbantotta a netet a sztár-háziorvos sajátos covid-gyógymódja

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.13 | 17:48

Valószínűleg egy kis feszültségoldásnak szánta a jótanácsot, de az biztos, hogy pillanatok alatt csaknem 10 ezren osztották tovább azt...

“Egy kedves hölgy az után érdeklődött, hogy a kb hét napos, sokszor oltott valszínű omikronos férje enyhe fejfájásán, fáradékonyságán, a közérzetén hogyan tudna segíteni. Lehet, hogy már fáradt voltam, vagy nehéz MINDIG orvosnak lenni-
a következőt válaszoltam: “Ha a férjemet kèrdezné ő azt mondaná, hogy kis szilvapálinka, ha szintén őt, akkor még azt is mondaná, hogy több szex. Ha engem kérdeztek… lehet, hogy a férjemnek igaza van, de… bélflórajavítás, szerves szelén, szerves cink… az is segíthet… a fentiek után”

– írja az oldalán Dr. Mangó Gabriella háziorvos-blogger.

“Csak fel szerettelek volna dobni benneteket. A túlélést is meg kell szokni, és kell hagyni időt a gyógyulásra! Sèta friss levegőn, finom ételek, amit szívesen megesztek és jó filmek. Legyetek ma is egészségesek és jókedvűek!
Kell egy kis humor is 😉🥰 jaaaaa…. és ha a férjem javítaná ezt a posztot akkor azt írná ide: “mi ebben a humor? Ez teljesen komoly!””

– tette hozzá a biztonság kedvéért, majd bezsebelt csaknem tízezer lájkot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.