Koronavírus

Lehetséges, hogy valahogy “kikényszerítik” az oltás beadását mindenkinek – mondja Dr. Novák Hunor

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.03 | 10:48

Dr. Novák Hunor továbbra is kiáll az észérvek és a tudomány mellett. Elmondta, hogy szerinte kötelező lehet majd a Covid- elleni oltás.

A gyermekorvos hasznos és fontos információkat oszt meg nap mint nap a koronavírussal kapcsolatban.

Ő úgy fogalmaz, hogy ez egy misszió, hiszen csak így lehet felvenni a harcot az összeesküvés-elméletekkel szemben.

Az emberi butaság nem ismer határokat

– jelentette, annak kapcsán, hogy még mindig vannak olyanok, akik nem hiszik el, hogy a koronavírus létezik, mások pedig megvannak róla győződve, hogy Bill Gates akar chipet ültetni belénk az oltással.

Erről mindig az a mém jut eszembe, amikor megkérdezik Bill Gates-et, hogy mire gondolt akkor, amikor megalapította a Microsoftot, mire ő azt feleli, hogy chipet akartam ültetni a máriapócsi Kovács Bélánéba. Már kimondva is abszurd, mégis sokan hisznek ezekben az őrültségekben, főként Gődény hívei közül, akiktől támadásokat kaptam, szimplán azért, mert elmondtam az igazat. Félelmetes, ahogy az emberekben fokozódik az agresszió, emlékezzünk vissza, hogy már azoknak a mentősöknek is a halálát kívánták, akik szimplán a józan érvekre hagyatkozva beoltatták magukat.

– mondta a gyermekorvos.

A gyermekorvos szerint lehetséges, hogy valahogy “kikényszerítik” az oltás beadását, ez azonban sokak számára ijesztő lehet, viszont, ha a vírus újra tombolni fog és rossz lesz az oltási hajlandóság, akkor akár kötelezővé is tehetik, vagy hozhatnak olyan intézkedéseket, mint a mostani védettségi igazolvány.

Hozzátette azt is, hogy sokan a mellékhatásoktól rettegnek, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez teljesen alaptalan.

Láz, fejfájás, végtagfájdalom, gyengeség – ezek a tünetek jelentkeznek leggyakrabban az oltást követően, és várhatóan ez a gyerekeknél sem lesz másképp, ezek normális oltási reakciók

– mondta a gyermekorvos. Azt is hozzátette, hogy sok oltottnál semmilyen normális oltási reakció nem jelentkezik, a mellékhatás vagy bármilyen szövődmény kialakulása nagyon ritka. A gyerekek könnyebben átvészelik a vírusfertőzést, viszont a nyájimmunitáshoz nekik is védetté kell válniuk.

Illusztráció: 123rf


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.