Lélek

5+1 jel, hogy nem vagy szerelmes – mutatjuk

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.06 | 13:18

A legnagyobb szerelem is el tud múlni, sokszor nem figyelsz az apró jelekre, pedig néha nem árt hagyni a dolgokat, és végiggondolni mihez szeretnél kezdeni!

1, Nem Ő a legfontosabb

Énidőre mindenkinek szüksége van, és persze az is természetes, ha egy pár nem tölti együtt a nap minden óráját. Ha viszont azokat a programokat tartod az igazi kikapcsolódásnak, ahol nincs ott a párod, sőt, ezeket az eseményeket minden egyes alkalommal elé helyezed, az elég vészjósló lehet rátok nézve…

2, Random érdektelenség

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a szerelmed minden egyes szavát ittad? Ha viszont a szerelem múlóban van, akkor egyre többször előfordulhat, hogy miközben beszél hozzád, az agyad automatikusan kikapcsol és valami egészen más dolgon jár inkább. Ha ez egyre sűrűbben fordul elő veled, akkor talán érdemes elgondolkdni azon, hogy lángol-e még a tűz közöttetek…

3, Gyilkos közömbösség

Régebben elképesztően beleélted magad a szerelmed minden egyes problémájába, és sajátodnak érezted őket. Most viszont inkább csak meghallgatod, ha munkahelyi vagy magánéleti gonddal küzd, de mintha egyáltalán nem érdekelne. Ez nem a megszokás, hanem bizony az egyik legnagyobb előjele lehet annak, hogy egy ideje már kifulladtatok.

4, Nem várodt közös jövőt?

Olyan is gyakran van, hogy minden rendben van a kapcsolatotokban, nem vitáztok, ráadásul soha nem jut eszedbe a szakítás gondolata. De mennyit gondolsz a közös jövőtökre, vagy gondolsz-e rá egyáltalán? Hol fogtok tartani 5, esetleg 10 év múlva? Ha ezek a kérdések soha nem jutnak eszedbe, akkor lehet hogy nem a megfelelő partnerrel osztod meg az életed. És ez hamarosan nagyobb problémák forrása lesz!

 

5, Máshogy veszekszel

Sokan azt gondolják, hogy minél nagyobb veszekedések zajlanak le egy kapcsolatban, az annál rosszabb, pedig ennek épp az ellenkezője igaz. Amíg ugyanis teljes szíveddel átéled a vitát, és fontosnak tartod, hogy a másik megértse az érzéseidet, addig 100%-ig szerelmes vagy. Ha viszont nem érdekel a vita végkimenetele, sőt, inkább csak elsétálsz az ilyen szitukból, minthogy fel kelljen venned a konfliktust az egy intő jel lehet.

+1, Azok a megcsalós gondolatok

Bár soha nem lennél képes megcsalni a párodat, de néha eszedbe jut, hogy milyen lenne. Esetleg még szex közben is inkább másra gonosz? Akkor tényleg itt az ideje, hogy tovább lépj.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.