Utazás

Idén indul a Ritz úszó luxusszállodája

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.27 | 15:18

Nem viccel a Ritz-Carlton, idén nyáron indul a Yacht Collection első luxusjachtja, de nem lesz olcsó.

A Ritz-Carlton jelenleg a Mariott csoporthoz tartozik és világszerte 101 szállodájuk van, azonban most szintet léptek. Egy hajóval, ami majdnem kétszáz méter hosszú. Egy szuperjacht és egy kisebb óceánjáró közé kell méretét tekintve belőni az új fejlesztést, a Yacht Collection első darabját.


A társaság által szervezett utak egy héttől kezdve két hétig tartanak, és olyan helyeken jár majd a hajó mint Észak-Európa, a Földközi-Tenger, Latin-Amerika, Karib-tenger, és természetesen az Egyesült Államok. A hajó méretének köszönhetően olyan előnyei vannak, melyeket a nagy óceánjárók nem tudnak megoldani, beférnek a kisebb kikötőbe, így sokkal színesebbé tudják tenni az utazást a kétszázkilencvennyolc vendég számára, akik a száznegyvenkilenc lakosztály egyikében laknak, és élvezik a minden igényt kielégítő, teljeskörű ellátást. Az éttermekben a legjobb Michelin-csillagos szakácsok menüjét szolgálják fel a nagy huszonnégy órájában.

Természetesen ezen kívül kávézók, bárok, kültéri medencék, spa, fitneszterem, és természetesen szivarszoba is a rendelkezésére áll az utasoknak. Azonban olyan események is a csomag részét képezik, mint a privát bálna és delfinfigyelés. esetleg a fedélzetről nézhető monte-carloi F1 futam.

A hatféle kabintípus közül a legdrágább 200 nm²-es lakosztályból mindössze kettőt találni, a legtöbb kabin huszonkilenc négyzetméteres, és természetesen tengerre néző, minden igényt kielégítő szobákról beszélünk.

2020 nyarán indulnak el a Ritz-Carlton vízen úszó luxusszállodái, az első járatra június 14-én Barcelonában lehet becsekkolni, hogy aztán a hét éjszakás nyári kaland végül Mallorcán végződjön. De a júniusi tervek között szerepel még a Lisszabonból Bordeaux út is. A 2021-es szezon már szintén foglalható, egy jövő májusi Mallorcáról induló és Lisszabonba tartó hét napos májusi túra fejenként 1,8 milliótól indul. Ennél vannak olcsóbb és drágább utak, ha érdekel itt tudsz böngészni közöttük.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Érkezik a keleti szél
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 09.