Utazás

Erről veheted észre, hogy fel akar szedni egy stewardess!

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.24 | 07:18

A légiutas-kísérők flört szabályai egészen kifinomultak.

Az teljesen hétköznapi, ha az utas kezd flörtölni egy stewardessel. De mi a helyzet akkor, ha a flört kezdeményezője a csinos légiutas-kísérő? Erről vallott őszintén és anonim egy női utaskísérő  podcastjéban – az NLC pedig kiszúrta a témát. Az LJ-ként bemutatkozó nő elmondta:  sokszor úgy beszélnek az utasokról a gépen, hogy azok hallják minden szavukat, mégsem tudják, hogy róluk van szó. Ilyenkor ételekről beszélgetnek – azaz úgy tesznek, valójában az utasokról van szó. Ha például egyikük arra kíváncsi, talált-e a másik neki tetsző utast, megkérdezi, mit kér vacsorára.

Ha az azt válaszolja, hogy „olaszt”,

akkor az olasz utasra gondol, és így tovább. Ezt már akkor elkezdik, amikor az utasok felszállnak a gépre. Ilyenkor olyanokat mondanak, hogy „nem, most nem ezt kívánom, inkább valami távol-keletit” stb. Külön rutin van arra is, ha már megvan a kapcsolat. Az egyik stewardess például meghívja a kiszemeltet egy italra (azaz ingyen visz neki egyet),

a másik pedig megvárja, amíg vécére megy.

Amikor kijön, beszélgetni kezd vele, egy ponton bekapcsolódik az eredeti utaskísérő is, a „szárnysegéd” pedig diszkréten odébb megy. Egész sok randi alakult már így. Az utasok viszont csak szigorú keretek között flörtölhetnek, ha bármit el szeretnének érni. Az udvariasság és előzékenység az első, ha hirtelen személyes témákról kezdenek beszélgetni, azt nem viselik jól a repülőgépen dolgozók szolgálat közben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló