Film

A Marvel Tyrionnal, a DC pedig The Rockkal erősít

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.12 | 12:37

Mindkét színész képregényfilmben tűnhet fel hamarosan, csak éppen az ellentétes oldalon.

Amíg a Marvel már jó ideje szállítja a kasszasikereket filmjeivel, addig a másik legendás kiadó, a DC még csak keresi, hogyan is lehetne sikeres filmeket csinálni a képregényeiből. Sajnos nem úgy tűnik, hogy rátaláltak a jó útra, legalábbis a Suicide Squad és a Batman v. Superman nem ezt mutatja. Lehet, hogy Dwayne Johnson menti meg őket, vele ugyanis mostanában nem nagyon lehet hibázni, általában jól hoznak a filmjei, még ha nem is ő a legnagyobb művész Hollywoodban.

The Rock nemrég egy fotót osztott meg magáról az Instán, amin a DC logója előtt áll, és többek között azt írta, hogy ő maga hatalmas DC rajongó, és éppen egy fontos megbeszélésen volt a DC fejeseinél. Ezzel biztossá is vált az a korábbi hír, hogy ő játssza majd Black Adamet valamelyik jövőbeli DC filmben. Black Adam a DC egyik legmenőbb főgonosza, egy amolyan anti-Superman.

Közben persze a Marvel sem tétlenkedik, a legfrissebb hírek szerint épp most szerződtettek egy hasonlóan népszerű színészt, még pedig Peter Dinklage-et, aki Tyriont játssza a Trónok harcában. Ő a következő Bosszúállókban kap majd szerepet, bár erről sincs egyelőre semmilyen közelebbi infó.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló