Film

A Macskákat még az egyik benne játszó sztár is utálja

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.27 | 19:18

A Macskák mozis feldolgozását az évtized egyik legrosszabb filmjeként tartják számon, és úgy tűnik, az abban szereplőknek sem igazán tetszett.

Igazi sztárparádéval került a mozikba tavaly év végén a Macskák című legendás Broadway-musical feldolgozása, azonban a siker elmaradt. A film csúnyán megbukott a mozipénztáraknál, és a kritikusok is gyűlölték. Ezen felül az egész, úgy ahogy van, internetes mémmé nőtte ki magát: pár hónapja ilyenkor tele volt a Twitter a feldolgozáson röhögő internetezőkkel.

Most kiderült, hogy nemcsak az összes néző, kritikus és shitposzter utálta a filmet, de néhány benne szereplő sztár is. James Cordent például saját showműsorában kérdezte meg Justin Bieber, hogy mennyire bánja, hogy részt vett a film elkészítésében. A színész őszintén válaszolt. Elmondta, hogy habár a hat nap, amit a forgatáson töltött, jó élmény volt számára, és nagy rajongója az eredeti musicalnek, belátja, hogy maga a film csapnivalóan sikerült.

A színész egyébként nem először tűnik belátni, hogy valóban borzalmas filmben szerepelt. Már az Oscar-gálán is kiparodizálta saját alakítását egy rövid szkeccsben:

Forrás: Cheat Sheet

Kép: Universal


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló