Film

Hoppá! Újraindult az Avatar 2 forgatása

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.25 | 13:18

James Cameron már 2009-ben elkezdte tervezgetni az Avatar folytatását. Most úgy tűnik, végre lesz belőle valami.

Nagyon úgy néz ki, végre megkapjuk az Avatar várva várt folytatását. James Cameron sci-fije 2009-ben robbantotta fel a mozikasszákat, és a rendező már azóta folyamatosan pedzegeti, hogy elkészül a folytatás.

Eredetileg már évekkel ezelőtt kijött volna a sikerfilm második része, ám a projektet számtalanszor elhalasztották, és a rajongóknak be kellett érniük azzal, hogy Cameron folyamatosan azt ígérgeti, mennyire fantasztikus lesz a második rész, ami Pandora vízivilágában fog játszódni.

Cameron végre idén ült le, hogy belevágjon a projektbe. Egyszerre nem is egy, hanem több folytatás produkciója indult meg, azonban a koronavírus-járvány átvágta a terveket. Ám a producer Jon Landau legutóbbi Instagram posztja szerint a stáb végre visszatért Új-Zélandra, a forgatás helyszínére, és újrakezdte a munkát.

A jelenlegi tervek szerint az Avatar 2 jövő év végére készülhet el – azonban nem lehet senkit sem hibáztatni, ha nem veszi készpénznek ezt a dátumot. A filmet már annyiszor eltolták, hogy teljesen jogos a kétkedés azzal kapcsolatban, hogy mikor kerülhet végre mozikba.

Forrás: IGN

Kép: IMDB/20th Century Fox


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.