Film

Ilyen lett volna a Warcraft-film folytatása

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.28 | 16:35

David Bowie fia, Duncan Jones rendezte volna az alkotást, de az első Warcraft-film relatív sikertelensége után elkaszálták. Most kiderültek a részletek arról, hogyan folytatódott volna a sztori.

Elárulta Duncan Jones, hogy ő mindig trilógiában gondolkodott a 2016-os Warcraft-film kapcsán. Végül nem valósíthatta meg terveit, ugyanis a film nem lett akkora siker, mint a stúdió számított rá. Habár a belefektetett pénzt visszahozta, ez elsősorban annak volt köszönhető, hogy Kínában özönlöttek rá a nézők. Az amerikai közönségek viszont egyáltalán nem csípték.

A 2. rész végre Thrallra, azaz Durotan fiára fókuszált volna, aki megismerkedik Taurennel. Tőle megtudta volna származása titkát, ahol talán és szövetségeseket is gyűjtött volna. Végül a harmadik rész pedig az orkok felszabadításáról és egy epikus, Kalimdorba tett utazásáról szólt volna, ahol a hősök megalapítják az orkok fővárosát, Orgrimmart.

Sajnos ebből a nagyszabású tervből valószínűleg semmit sem fogunk látni: Jones tudomása szerint a Blizzard végleg jégre tette a projektet, és már senki sem dolgozik rajta, aki az első film elkészítésében részt vett.

Forrás: IGN

Kép: Universal


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.