Film

Nem lesz több Pókember-film a Marvelnél?

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.21 | 12:15

A Disney és Sony nem tudtak megegyezni, Tom Holland szögre akaszthatja a kék-piros jelmezt egy időre.

Hiába fut nagyot a Tom Holland-féle Pókember, a Marvel mozis univerzumában egyelőre úgy tűnik, nem lesz folytatása. A Sony és a Disney főnökei nem tudtak megegyezni a finanszírozásról, és elköteleződni egy újabb, közös Pók-kalandra.

A Spider-Man: Idegenben  a Columbia Pictures és Marvel Studios koprodukciójában valósult meg, előbbi a Sony, utóbbi a Disney tulajdonában van. A Mickey Egeres cég továbbra is a közös finanszírozásban látta a jövőt, de a Sony nem igazán volt partner az újabb projektben. Furcsa, ugyanis a Sony eddigi legjobban fialó filmje pont a Tom Hollanddel készült második Pókember lett, még a James Bond-féle Skyfallra is rávert.

via GIPHY

Pedig tervben volna még két Spidey-mozi a Marvelnél, Jon Watts rendezésében, a címszerepben a 23 éves brit színésszel. A Pókember filmek jogai korábban a Sony-nál voltak, akik makacsul ragaszkodtak is hozzá, de két teljesen különálló filmtrilógiával sem sikerült maradandót alkotniuk. Ezután kapta meg a lehetőséget a Marvel kreatív producere, Kevin Feige, hogy egy új szériát indítson, ami azonnal siker is lett. A Ladbible szerint azért még van némi remény a folytatásra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló