Film

Zöld utat kapott a Mátrix 4, Keanu Reeves-szel és Carrie-Anne Moss-szal!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.21 | 09:45

Lana Wachowski írja és rendezi a 20 éves kihívásnak is beillő sci-fi folytatást.

Ha a valóság érdekel, akkor új pirulát kell lenyelned, ami egyáltalán nem tűnik keserűnek: jövőre ugyanis tényleg érkezik a Mátrix folytatása. Neo és Trinity már a fedélzeten, és az eredeti, kultikus film rendező-testvérpárosából Lana Wachowski is rajthoz áll.

Az 54 éves transznemű Lanának (korábbi nevén: Laurence) a történet írásába ezúttal Aleksandar Hemon (Sense8) és David Mitchell (Peep Show) segít be, mert testvére, az 51 éves Lilly (aki pedig Andrew Paulként látta meg a napvilágot) mással van éppen elfoglalva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Actuación AA (@actuacionaa) on

Rengeteg mindenre jöttünk rá két évtizeddel ezelőtt a valóságunkkal kapcsolatban, amely felfedezések egyre relevánsabbak lettek azóta. Örülök, ha ezek a karakterek visszatérnek, és nem mellesleg: hálás vagyok, hogy újra ezekkel a nagyszerű barátokkal dolgozhatok.

– írja Lana.

A rebootnak a Warner Bros. is örül:

Izgatottan várjuk, hogy Lana mit hoz ki ezúttal a Mátrixból. Ő egy igazi látnok – egy senki máshoz sem fogható filmes. Írói, rendezői és produceri minőségben nyit most új fejezetet ebben az univerzumban.

– fogalmaz Toby Emmerich elnök.

via GIPHY

Nem először röppent fel, hogy folytatódik az 1999-ben indult, négy Oscart is behúzott, ikonikus saga, de hogy az eredeti stáb kap zöld utat, az csak most derült ki. Az eddigi folytatások – Matrix Reloaded és Matrix Revolutions – akkorát nem ütöttek, de a mozipénztárakban még elég jól teljesítettek, emlékeztet a Rolling Stone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by No Somos Ñoños (@nosomosnonos) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.