Film

Batman után Keselyű lesz Michael Keaton

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.09 | 15:22

A Pókember – Hazatérés egyik gonosz szerepére kérték fel az egykori Bruce Wayne-t, aki alakított már szárnyas embert (alakító színészt).

Christopher Polk / Getty Images
Christopher Polk / Getty Imagesfotó: Christopher Polk

A Marvel képviseletében Kevin Feige erősítette meg a hírt, miszerint Keaton lesz az egyik gonosz karakter (The Vulture, vagyis Keselyű) a jövőre érkező új Csodálatos Pókember részben.

Volt egy kívánságlistánk, hogy kiket szeretnénk az elkövetkezendő filmjeinkhez megnyerni, egyikük volt Keaton, míg a Thorba Helaként Cate Blanchett-et képzeltük el. A Bosszúállók 2018-as folytatásában pedig Josh Brolint szeretük volna szerepeltetni, úgy tűnik, teljesülnek is a vágyaink.

Ebben a filmben Pókember bőrébe ismét Tom Holland bújik, Robert Downey Jr. pedig Vasemberként bukkan fel. A Jon Watts rendezésében készülő mozi tervezett bemutatója 2017. július 7 lesz – írja a Comicbook.

Külön poén, hogy ismét egy szárnyas embert alakíthat, külsőre elég hasonlót ahhoz a figurához, amely a Keaton által alakított színészt kísérti a Birdman című filmben. Utóbbi alakításért Keatont Oscar-díjra is jelölték.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló