Hadászat

Putyint a belső köre fogja meggyilkolni egy kib.szott kalapáccsal állítja a volt CIA főnök

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.03 | 11:00

Az orosz vezető legbelsőbb köre megpróbálhatja eltávolítani őt az ukrajnai invázió miatt. 

Daniel Hoffman, a CIA moszkvai állomásfőnökeként szolgált, azt mondta, hogy az orosz vezető legbelsőbb köre megpróbálhatja eltávolítani őt az ukrajnai invázió miatt.

putyin

A hírszerző tiszt úgy véli, hogy Putyin megbuktatására irányuló bármilyen kísérlet gyors és potenciálisan halálos lesz. A Daily Beastnek elmondta:

Ezek a fickók, akik ezt meg fogják tenni, olyan titokban fogják csinálni, hogy Putyin ne találja meg őket, és ne ölje meg őket előbb. Hirtelen fog történni. És halott lesz.

Senki sem fogja megkérdezni, hogy Hé, Vlagyimir, szeretnél meghalni?

Nem.

Ez egy kibaszott kalapács a fejébe és halott.

Hoffman spekulációi szerint a három kulcsfigura, akik egy összeesküvés mögött állhatnak, Szergej Sojgu védelmi miniszter, Nyikolaj Patrusev, a Biztonsági Tanács vezetője és Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója.

Szerinte e három közül mindnek vannak Putyin utáni vezetői ambíciói, és figyelnének egy esetleges lázadásra.

A kalapács a fejre utalás a szovjet forradalmár Trockij meggyilkolására emlékeztet, akit Sztálin parancsára öltek meg egy jégcsákánnyal a fején.

Közben egy másik kémfőnök azt állította, hogy a merényletre talán nincs is szükség, mert Putyin beteges egészségi állapota miatt, nem fog sokéig élni. Kyrylo Budanov vezérőrnagy szerint a Kremlbe beszivárgott kijevi kémek alapján állították azt, hogy Putyin előtt nem áll hosszú élet.

Putyin egészségi állapota hónapok óta heves találgatások tárgyát képezi, amelyek tovább fokozódtak, miután egy Szergej Sojgu védelmi miniszterrel folytatott megbeszélésen egy asztalt szorongatva mutatkozott.

A hónap elején pedig a 69 éves elnök lábai egy moszkvai beszéd közben megroggyanni látszottak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló