Külföld

40000 embert etet meg naponta az indiai megakonyha

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.24 | 18:27

Egész évben, minden nap.

Az indiai Shirdiben található Shri Saibaba templom étkezőjébe összesen 3500-an férnek, de a turnusok gyorsan váltják egymást, így egy nap alatt összesen 40000 embert etet meg a templom hatalmas konyhája. Minden nap, egész évben. Ráadásul teljesen ingyen. Ehhez összesen 600 ember munkájára van szükség, akik két műszakban váltják egymást, hogy naponta legalább egyszer minden rászoruló ételhez jusson a városban.

The Mega Kitchen Serving 40,000 People Each Day

With one of the largest kitchens in Asia, the Shri Saibaba temple in Shirdi, India, prepares, cooks and serves quantities of food that are nearly unimaginable. The kitchen dishes out as many as 40,000 meals per day, every day, all year long. It takes 600 people working in two daily shifts to prepare all this food.

A munka már reggel hét előtt elkezdődik, ekkor kezd el aprítani, darabolni és szeletelni a konyhai személyzet. Az első adag étel délelőtt 10 órakor kerül az étkezőbe, ahol aztán este 10ig folyamatos az étkeztetés.

A megetetett emberek számánál már csak a felhasznált alapanyagok mennyisége a brutálisabb, egy nap alatt akár 2 tonna zöldséget is feldolgoz az indiai megakonyha.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
Meghalt az A.M.D. gitárosa
  • szerző:nuus
  • 2019. 06. 24.