Külföld

Hoppá, áruházi kukkoláson értek egy mormon vezetőt!

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.20 | 18:18

Nem egészséges erotika Nashville-ben, Steven Murdock le is fotózta a próbafülkében vetkőző nőt!

Steven Murdock magas beosztást tölt be az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza nevű vallási szervezetnél – népies nevén a mormonoknál – ám a férfi méltatlan helyzetbe keveredett egy nashville-i bevásárlóközpontban.

Augusztus 15-én letartóztatták, ugyanis állítólag titokban fotózott egy nőt, aki a H&M üzletében vetkőzött, az egyik próbafülkében. Mikor a férfi lebukott, a felesége próbálta győzködni az áldozatot, hogy az ne tegyen feljelentést. Az Utah-ban élő házaspár épp vakáción volt Tennessee-ben, ahol az incidens történt.

Alondra Alcala több ruhát is bevitt a próbafülkébe, amikor egy férfi, akit tévedésből bolti alkalmazottnak vélt, azt kérte tőle, hogy menjen át egy másik helyiségbe:

Derékig levetkőztem alulról, majd azt láttam, hogy fentről a sarokból egy iPhone kamerája szegeződik rám. Hamar leesett, hogy engem most lefilmeznek. Teljesen kiborultam.

– mesélte a nő, aki átrohant a szomszédos fülkébe, és ott találta a fickót, aki átirányította vetkőzni. Megkért egy arra járót, hogy hívjon rendőrt, majd a sarokba szorította az 55 éves kukkolót. A karját megragadva követelte, hogy a pasas távolítsa el a felvételeket.

Végig néztem, hogyan törli ki a rólam készített képeket. Eztán kiütöttem a készüléket a kezéből, majd kifutottam.

– idézi a sértettet a mavenroundtable.io.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló