Külföld

Trump-fejes ecstasy-tabletták miatt tartóztattak le egy floridai férfit

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.20 | 13:18

Az elnök arcát ábrázoló drog hátoldalán a Trump NL felirat díszelgett.

Egy 23 éves floridai férfit füleltek le augusztus 16-án, akinél Donald Trump arcát ábrázoló ecstasy-tablettákra bukkantak. Brendan Dolan-King narancssárga bogyóinak hátulján egyértelműsítő felirat is olvasható volt: Trump NL. Az öt tablettát az illető Clearwaterben található otthonában lelték a rendőrök, akik túladagolás miatti riasztásra érkeztek a helyszínre. A lakást átkutató egyenruhások a fentanil nevű opioidból is találtak.

Dolan-King nem először keveredett kábítószeres ügybe: jelenleg feltételes szabadlábon van 18 hónapig, mely 2018 februárjában zajlott letartóztása után kezdődött. Akkor Darth Vader-alakú bogyókat birtokolt, és kétezer dolláros óvadékért engedték szabadon.

Nem első ízben kerül a rendőrség elé valamilyen politikust ábrázoló, nagy dózisú drog: Trump és Putyin képe mellett a videójáték-szereplő Donky Kong is bukkant már fel bogyón. Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon is került már elő ilyen dupla hatású szer. Sőt, a Daily Mail szerint 330 mg metiléndioxi-metamfetaminot tartalmazó cuccról is tudni, ami a megszokott adag ötszöröse.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.