Kultúra

Durva: Megrendezte a halálát az írónő, nagyon kiakadtak a rajongói

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.09 | 08:18

Erre a fordulatra senki nem számított.

Még 2020 szeptemberében jelentette be Facebookon egy magát Susan Meachen írónő lányának valló személy, hogy édesanyja öngyilkosságot követett el.

Fotó: Pixabay

A jelentős rajongótáborral rendelkező írónő “halála” után sokan egymásnak estek, még olyan pletyka is elterjedt, hogy az Meachent zaklatták, ezért követhette el az öngyilkosságot, és többen egymást vádolták emiatt.

A csoport két éven át emlékezett meg Susan Meachen halálának évfordulójára. Adománygyűjtéseket és könyvárveréseket is tartottak a tiszteletére. Az írónő váratlan “feltámadása” sokkolta a rajongókat, a BBC szerint elismerte, hogy megrendezte a halálát.

A Meachen halálát bejelentő bejegyzés már nem nyilvános, de a “The Ward” Facebook-csoport két tagja megerősítette a BuzzFeed-nek, hogy valóban volt ilyen bejegyzés. A poszt akkor nem említett zaklatókat, így az írónő halálhírének bejelentése után Meachen barátai és rajongói próbáltak válaszokat találni a felmerülő kérdésekre.

Samantha A. Cole írónő a BuzzFeednek elmondta, hogy Meachen a barátja volt, teljesen összetört a halálhírétől. A héten azonban dühöngött.

Elborzadtam, megdöbbentem, dühös voltam, és úgy éreztem, mintha egyszerre rúgtak volna a gyomromba és a mellkasomba. Még mindig hányingerem van, és ez csak rosszabb lett

– írta Cole.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló