Kultúra

A Ponyvaregénnyel indul Újpest első autósmozija

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.29 | 14:18

Műsoron a legmenőbb klasszikusok.

Az autósmozi június 5-én, az Újpesti Piac előtti zárt területen (1042 Szent István tér 13–14.) kap helyet. A tervek szerint a tíz ingyenes vetítés után fizetős formában folytatódik a programsorozat egész nyáron, ami ekkor mindenki számára látogatható lesz.

Az önkormányzati kezdeményezésre létrejött programsorozatot öt héten át, péntekenként és szombatonként rendezik meg este 9 órai kezdéssel. A műsorba magyar és nemzetközi klasszikusokat válogattak: Ponyvaregény, Blöff, Grease, Jurassic Park, The Doors, Moszkva tér, Sose halunk meg!, Az elveszett frigyláda fosztogatói, Ace Ventura, Hair.

A vetítések hangja rádiófrekvencián keresztül lesz fogható a személyautókban, így csak olyan gépkocsival érdemes érkezni, ami alkalmas erre.

A vetítésekre előzetes online regisztrációval lehet bejutni, a regisztráció május 28-án nyílik. A helyszínre egyszerre 70 személyautó fér be, érkezéskor ÚjpestKártyát vagy a IV. kerületre szóló lakcímkártyát kell felmutatni. Egy háztartásban élők egy személyautóval regisztrálhatnak. A vetítésekre a kezdés előtt félórával meg kell érkezni, a parkolást érkezéskor és távozáskor forgalomirányítók segítik majd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló