Kultúra

Nyit a Westend Drive-In Cinema autósmozi, elsőként Budapesten

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.02 | 19:18

Már csak egyetlen nap, és végre megint együtt mozizhat a budapesti filmrajongó közösség a Budapest Rooftop Cinema, a MOL Limo és a Westend bevásárlóközpont közös autósmozijában: június 3-án, szerdán 21 órakor nyitja meg kapuit a Westend Drive-In Cinema A nagy Lebowski-val.

Budapesten június 3-án a Westend Drive-In Cinemával indul ismét a mozis szezon – a még mindig fennálló járványveszély miatt mindenki egy autó biztonságából nézheti a kultklasszikusokat. A nyitóelőadáson A nagy Lebowski című megunhatatlan kedvencet nézhetik meg a mozgókép szerelmesei, majd a következő napokon olyan mesterművek érkeznek, mint az Amerikai szépség, a Joker, Grease és a Vissza a jövőbe. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként 5 autós helyet ingyen biztosítanak a számukra. A nyitóhéten kedvezmény jár a taxisoknak is: ők 50%-os jegyáron jöhetnek mozizni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló