Kultúra

Lost Frequencies, Alle Farben és Sikdope is fellép a Strand fesztiválon

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.24 | 15:48

Nem marad el a nyár! Augusztus 18. és 22. között érdemes Zamárdiba látogatni!

A koronavírus-járvány a Strand programját is érinti. A tervezett fellépők közül a Sum 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta teljes turnéját, de már megállapodás született arról, hogy jövőre mindhárman pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként Dj Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel.

Zamárdiba látogat viszont az osztrák Parov Stelar, az ausztrál Timmy Trumpet, a francia Martin Solveig, illetve a brit Wilkinson is, akárcsak a most bejelentett, headlinerként fellépő belga Lost Frequencies, a német Alle Farben, a lengyel Sikdope, a brit FuntCase, Chime és Oliverse, valamint a holland Franky Nuts és további 150 előadó.

“Idén az élet minden területén rengeteg a bizonytalanság, ez természetesen igaz a fesztiválokra, koncertekre is. A nemzetközi turnék 90 százaléka elmarad, tapasztalataink szerint elsősorban azok a művészek tudnak csak fellépést vállalni idén, akik közeli országokból érkeznek, és ahol a zenészeken túl nem szükséges nagyobb stábot mozgósítani. Ennek köszönhető a Strandot is érintő műsorváltozás” – idézte a közlemény Lobenwein Norbert főszervezőt.

A műsorváltozás miatt a Strand szervezői június 25-től július 9-ig lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki visszaváltsa vagy a 2021-es fesztiválra cserélje jegyét.

 

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Vállalatok
Pert indítottak az Apple ellen
  • szerző:nuus
  • 2020. 07. 28.