Kultúra

Buliznál? Ez a fesztivál nem marad el az idén!

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.30 | 07:18

Az Ördögkatlan összművészeti fesztivál szervezői több száz programot terveznek.

Az augusztus 3. és 7. között, Baranya megyében zajló fesztivál színházi előadások, irodalmi estek, képzőművészeti és családi rendezvények mellett

kiállításokkal és koncertekkel is várja a több tízezer érdeklődőt.

Az Ördögkatlan fesztivál idei díszvendége a Nézőművészeti Kft. társulata, Bereményi Géza Kossuth-díjas író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, rendező, a Pannon Tükör kulturális folyóirat és Pál István Szalonna lesz. A Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Kovács Krisztián, Katona László és Gyulay Eszter alkotta Nézőművészeti Kft. öt produkciót mutat be a közönségnek öt kilenc alkalommal.

A 25. születésnapját tavaly ünneplő Pannon Tükör

kulturális folyóirat irodalmi beszélgetésekkel, lapszám bemutatókkal és egy kortárs dalszövegekből készült különleges kiadvány bemutatójával készül. A 30Y zenekar az idei Ödögkatlan kiemelt vendégeként lép fel Palkonyán, Kisharsányban, Nagyharsányban, Beremenden és Villánykövesden.

Mellettük játszani fog a Besh o droM,

a Tudósok, a Szabó Balázs Bandája, a Wombo, a Galaxisok, a Kiscsillag, Péterfy Bori és a Love Band, az Esti Kornél, Pál István Szalonna, a Romano Drom és Tompos Kátya is. A karszalagos programokat csak azok látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A rendezvény programja a www.ordogkatlan.hu honlapon érhető el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.