Kultúra

Dúró Dóra kiborult: Aberráltnak nevezte a fideszes parlamenti képviselőt, Orbán egykori államtitkárát

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.02 | 17:48

Dúró Dóra durván nekiment L. Simon Lászlónak

Dúró Dóra durva vádakkal illette a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatóját. Szerinte L. Simon László obszcén versei alapján érezhető, hogy az aberrációhoz vonzódik, és most már a saját kormányán is gúnyolódik.

Az elmúlt napokban nagy visszhangot keltett, hogy a Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezésére kitiltották a 18 éven aluliakat a 2023. november 5-ig tartó kiállításról, mert az sérti a gyermekvédelmi törvényt. Kiderült azonban, hogy a fiatalkorúak továbbra is látogathatják a kiállítást: a Magyar Nemzeti Múzeum nem tudja jogszerűen végrehajtani Csák János kulturális és innovációs miniszter felszólítását.

Ezt követően L. Simon László főigazgató viccesen köszönetet mondott a Mi Hazánk elnökhelyettesének a reklámért.

Él és virul a nemzet múzeuma. Köszönjük, kedves Dúró képviselő asszony… Különösen köszönjük a közönségünk figyelmét, szeretetét és megértését

– írta, majd fotókat is csatolt a bejegyzéshez, amelyeken az látható, hogy hatalmas sorokban várnak az emberek az MNM épülete előtt, hogy bejuthassanak a kiállításra.

Dúró Dóra most hosszas Facebook-bejegyzésben reagált L. Simon László üzenetére. A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese szerint L. Simon Lászlónak be kellett volna húznia fülét-farkát, de ehelyett még neki áll feljebb, mert a saját minisztere megzavarta LMBTQ-népszerűsítés közben

Dúró Dóra úgy véli,

a főigazgató obszcén „versei” alapján érezhető, hogy az aberrációhoz vonzódik, és most már a saját kormányán is gúnyolódik, ami azért szokatlan, mert Orbán Viktor nem szokta az ilyesmit eltűrni.

A világ egyik legszebb szigetét fedeztük fel, ez a földi paradicsom akár oda-vissza 15 ezerért elérhető repülővel – Mutatjuk, hogyan!

A Mi Hazánk elnökhelyettese szerint L. Simon László Alföldi Róberthez hasonlóan dicsekszik a látogatók nagy számával, ám

az államnak ezen intézmények esetében különös felelőssége van a tekintetben, hogy milyen értékrendet közvetítenek.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló