Kultúra

Közöd van hozzá!

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.08 | 13:24

Hogy mihez? Mondjuk az emberi jogokhoz. Látogass el a 13. Verzió filmfesztiválra, és tudj meg többet a világról! Filmvetítések, kerekasztalbeszélgetések, közönségtalálkozók, koncertek és bulik 6 napon keresztül, ami után garantáltan máshogy látod majd az életed.

verzio

A 13. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál idén november 8 és 13. között lesz. Vetítések, beszélgetések a programban szereplő filmek alkotóival és az emberi jogi ügyek mellett elkötelezett civil szervezetek képviselőivel, közönségtalálkozók, nyílt vitafórumok, koncertek és bulik – nagyjából így foglalható össze, hogy mivel készültek a Verzió szervezői a közönség számára. A november 8 és 13-a közötti program mindenkinek erősen ajánlott, aki ezen a bolygón él, emberek között.

Nahát, akkor neked is! Mert igenis közöd van az emberi jogokhoz, hiszen te is lehetnél az, akitől megvonják azokat. Az elmúlt 12 évben a Verzió egyébként több, mint 70 ezer látogatót vonzott, és több, mint 600 dokumentumfilmet mutatott be. 

A 13. Verzió Facebook eventje itt.

Ezért van hozzá közöd

A műsorprogram kreatív, kiváló dokumentumfilmekből áll, melyek napjaink legsürgetőbb ügyeivel vetnek számot: szegénység, polgárháború, háborús bűnök, terrorizmus, válságzónák, politikai elnyomás, sajtószabadság, kisebbségek, nacionalizmus, idegengyűlölet, rasszizmus, kirekesztés, migráció, esélyegyenlőség, a nők jogai, a gyermekek és fiatalkorúak szocializációja, drog, korrupció, családon belüli erőszak, a társadalom margóján élők, kirekesztettek, betegséggel és fogyatékkal élők, a feminizmus kérdései, nemi szerepek, sztereotípiák, szexuális másság. 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.