Femin

Kutatók megtalálták a nők G-pontját

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.25 | 06:46
  • trendindex: 5

Állítólag megvan a nők gyönyörének forrása.

Dr. Adam Ostrzenski, a floridai St. Petersburg Nőgyógyászati Intézetének munkatársa azt állítja, hogy megtalálta a régóta keresett G-pontot, miközben egy fejsérülés következtében elhalálozott 83 éves nő holttestén végzett boncolást.

Amint arról Ostrzenski beszámolt, miután a beazonosított szövetrészt egy hétórás műtét során sikerült eltávolítani a holttestből, a szőlőszerű szerkezet harmonikaszerűen megnyúlt. Ostrzenski abban bízik, miután mikroszkópos elemzésnek is aláveti majd a szövetet, még bizonyosabbá fog válni, hogy valóban a G-pontra bukkant rá.

Dr. Amichai Kilchevsky, a connecticuti Yale-New Haven Kórház rezidens urológusa, aki nemrégiben hatvanévnyi tanulmányt nézett át, melyek mind a G-pont felkutatásával foglalkoztak, azonban nem hisz Ostrzenski felfedezésében, sőt úgy véli, hogy a G-pont valójában nem is létezik. Az átnézett tanulmányok közül nagyjából hat olyan volt, melyben holttesteken végeztek vizsgálatokat, némelyikben akár 20-30 testet is megvizsgáltak, és az eredmények eléggé vegyesek voltak. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy egy bizonyos területen szokatlanul sok idegvégződés található, más tanulmányok azonban nem találtak ilyen részt.

Kilchevsky úgy véli, sokkal részletesebb elemzésekre lenne szükség ahhoz, hogy teljes bizonyossággal meg lehessen állapítani, létezik-e valóban egy olyan terület a hüvelyben, amelynek ingerlése intenzív szexuális örömöt képes kiváltani a nőkben. A szakember szerint az a szövet, amelyre Ostrzenski bukkant, csupán a klitorisz belső része.

Forrás: Napidoktor.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló