Szépség

Lesd el egy férfitól, hogyan tüntesd el a pattanásokat smink segítségével

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.17 | 11:37

Jake-Jamie Ward YouTube-csatornája nyilván nem mindennapi, ez is lenne a célja vele, hogy az emberekbe rögzült tévhiteket és sztereotípiákat kiírtsa, valamint videóival segítsen azoknak, akik önbizalomhiányban szenvednek és szeretnék elsajátítani a sminkelés mesterségét.

Az egyik legmeggyőzőbb videójában azt mutatja be, hogyan is lehet eltüntetni a piros foltokat, pattanásokat és egyéb bőrhibákat, amik oly sok ember életét megkeserítik. Összeírtuk a lépéseket, de ne hagyjátok ki a tutorialt se, hogy teljes legyen a kép.

1. Hidratálás

Semmiképp se hagyd ki ezt a lépést, válassz egy gazdag hidratáló krémet, ami bebiztosítja a bőröd a száraz foltok és hámló részek ellen. A tökéletes smink alapja mindig a puha arcbőr.

2. Alapozás

Ha tényleg minden bőrhibádtól szeretnél megszabadulni, akkor a lehető legjobban fedő folyékony alapozót válaszd! Hogy minél természetesebb legyen az összhatás, nagyon figyelj arra, hogy az alapozó színe passzoljon a bőrszínedhez. A legjobb eredményt akkor tudod elérni, ha nedves szivaccsal viszed fel a terméket az arcodra. Óvatos, tapogató mozdulatokkal dolgozd el a bőrödön, különös figyelemmel a problémás részekre. A tipikus metódust most felejtsd el, nem belülről kifele haladva kezd el az alapozót eloszlatni, hanem koncentrálj a pattanásos területekre, az egészséges bőrre pedig csak éppen egy kevés termék kerüljön, így nem lesz maszk hatása a sminkednek.

3. Eldolgozás

A szivaccsal a termék eldolgozásának nagy részét kipipálhatod, de az orr és a szemek környékén érdemes az ujjaidat használni, hogy tényleg természetesnek hasson az összhatás. Ha szükséges, akkor a nagyon makacs pattanásokra jöhet még egy kis alapozó, ne felejtsd el, hogy teljesen eltűnni sosem fognak a smink hatására, de az egyáltalán nem elérhetetlen cél, hogy az ember valamennyire láthatatlanná tegye őket. Egy kis púderrel rögzítsd a végeredményt, és kész is vagy.

Acne/Blemish Coverup Tutorial, Makeup for Men and Women.

Introducing my Target and Blend technique whereby your area of concern gets full maximum coverage and the surrounding area’s of GOOD SKIN get blended in to create an overall flawless looking base! This is full coverage makeup at it’s very best!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló