Szépség

A kopasz az új szexi; ez a Youtuber csaj elég bátor volt hozzá, szerinted megérte?

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.13 | 17:22

Az énekléssel is kacérkodó videós lány drasztikus frizuraváltással áll be celebnek, lassan két és fél millióan nézik meg a fodrász-mutatványt

Nem Saara az első ismert nő mostanában, aki sokkolóan rövid sérót vállalt be. Olyan hírességek, mint Natalie Portman, Amber Rose, Solange vagy Cara Delevingne nyomába lépett ezzel a fiatal Youtuber. A 22 éves popénekesnő, aki egyébként séf és amatőr alien-nyelvész is, frizuraváltó videója eddig több, mint kétmillió nézőt szegezett a képernyő elé, de nincs mindenki elragadtatva az eredménytől.

Nagyon régóta terveztem, hogy egyszer majd letolom a hajam. Rajta volt a bakancslistámon is. A megfelelő pillanatra vártam csak. De idefigyeljetek: nincs olyan, hogy tökéletes időzítés. Ezért tedd meg, amit csak akarsz, úgy, hogy másnak ne árts közben.

?/ @joonaskent ?/ @oscarutierre #allthelove #motd #cute #mood #style #mua #cool #shavedhead #modelmayhem

A post shared by SAARA (@helloimsaara) on

Örömkönnyeit visszatartva copfba kötötte haját, és készült fel a lépésre, mellyel egy jó időre meghatározza külsejét. Lehet, hogy az is eszébe jutott, mennyit fog a fodrászon spórolni, a hajápolási termékekről nem is beszélve. Az addigi, rőzseszárításra fecsérelt idő is bónusz lesz jó darabig. Egy szép parókát meg bármikor felkaphat, ha olyanja van:

Nyírás közben nemcsak a tincsektől szabadul meg, hanem a gátlásaitól is – feltárja őszinte érzéseit:

Igazából sosem szerettem a hajamat. Mi mindig hülye kapcsolatban voltunk egymással. Egyáltalán nem tetszett, ahogyan állt. Nagyon aktív vagyok, mindig valamin dolgozom – baromira zavart, hogy egyfolytában az arcomba lóg. Ez a probléma ezennel megszűnik.

Ahogyan a fésülgetés és a csitt-csattok használata is, teszi hozzá az Unliad.

Szeretném, ha a szépséget nem a hajhossz határozná meg. Meg akarok szabadulni ettől a beidegződéstől.

Több, mint 11 ezer hozzászólást kapott: a többségnek bejött a lány új fizimiskája. Rengeteg olyan visszajelzés is érkezett, ami méltatja, mennyire gyönyörű és bátor.

Szép vagy, hajjal és anélkül is, mert kívül és belül is az vagy! Ez tény.

De van, aki szerint csak a sztárokat majmolja, Ahmad Darkness így írt neki:

Sokkal jobban néztél ki előtte, Saara. A celebek életstílusába hajszolod így magad, és miattuk változol meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló