Szépség

Így lesz valószínűtlenül hosszú a szempillád természetes módon!

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.02 | 10:19

Az egyik legjobb dolog a sminkben, hogy a csodatévő spirál és néhány kézmozdulat segítségével igézően hosszú pillákat varázsolhatunk magunknak, amikor csak akarjuk. Egy egyszerű trükk segítségével most hosszabb lehet a pillátok.

Hozzávalók

A pillahosszabbító praktikához nincs másra szükségetek, mint egy kozmetikai tükörre és egy spirálra. Eddig nagyon egyszerű, nem igaz?

Teendők

Ha minden kéznél van, nézzük, hogyan válnak az elképesztően hosszú pillák még annál is hosszabbá. Első lépésként ahelyett, hogy alulról festenétek be a pilláitokat, kezdjétek a sminkelést felülről. Vagyis a pillákat előbb felül feketítsétek be, húzzátok végig a kefét a tövétől a végéig egyszer.

Miután leellenőriztétek, hogy a pillák tökéletesen lettek felülről befestve, végighúzhatjátok a spirált a pillák alján is egyszer, ahogyan azt „normális esetben” szoktátok. A kétrétegnyi festék így előbb felülről, majd alulról kerül a pillákra.

Eredmény?

A válasz nagyon egyszerű. Ha csak alulról spirálozzátok a pillátokat, és csak alulra viszitek fel a festéket két (vagy több) rétegben, az nehezíti és lehúzza a szempilláitokat. De a felül és alul kifestett pillák kisebb teher alatt vannak, könnyebbek, és mégis hosszabbnak hatnak.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló