Szépség

Így lehet dúsabb a hajad természetes módon

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.14 | 08:18

Mindenki dús hajról álmodik, de sajnos nem mindenkinek adatik meg ez a kiváltság. Íme, néhány tipp, hogy könnyebb legyen természetes módszerekkel elérni ezt a hatást.

Hajszárítás kizárólag alacsony hőfokon!

Mindig szárítsuk a hajunkat alacsony hőfokon, az ugyanis nem roncsolja annyira a szálakat, mint a tűzforró levegő. Legjobb, ha lehajolunk, és lentről felfelé fújatjuk a levegőt: ez a módszer csodákra képes!

Vékony hajszálúaknak a vágás minden

A vékony hajszállal rendelkezőknek ritkán áll jól a hosszú egyenes haj, helyette inkább vágassunk magunknak rövid vagy félhosszú lépcsőzetes frizurát, melytől tartósan dúsnak fog tűnni a hajunk. Érdemes 3-4 havonta elmenni a fodrászhoz egy kis igazításra.

A leginkább dús hatás: ha hullámos

Ha igazán dús hajkoronát szeretnénk, akkor bizony be kell tekernünk: a vizes hajra tegyünk este csavarokat, s reggelre csodás hullámaink lesznek. Egyelőre kerüljük a dauert, annál roncsolóbb eljárás kevés van.

A (jó) szárazsampon megemeli a hajtöveket

A szárazsampon  egy praktikus megoldás azok számára, akiknek nincs idejük túl gyakran hajat mosni vagy éppen sokáig tupírozni a tükör előtt. A jó cucc nemcsak eltávolítja hajunkból a zsíros szennyeződéseket, de meg is emeli a hajtöveket, míg a gagyi termék legfeljebb zsíros hatást kelt.

Rövid hajra egy kevés hab dukál

Akinek rövid haja, frissen vágott frizurája van, az nyilván el sem tudja képzelni az életét hajhab nélkül, egész egyszerűen azért, mert anélkül nem áll sehogy. Fontos azonban, hogy mindig keveset használjunk belőle, a túl sok habtól ugyanis nehezebbek lesznek a hajszálaink, és ahelyett, hogy dúsnak hatna a frizuránk, lelapul.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.