Sport

Úgy megőrült a város, hogy még a friss lótrágyát is megették: így ünnepelte Philadelphia a SuperBowl-győzelmet

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.06 | 10:54

Miután a csapat megnyerte a SuperBowl-t, a drukkerek lebontották a várost. Volt, aki konkrétan friss lószart evett a győzelem örömére. De talán most nincs is olyan polgár Philly-ben, akiről ne készült volna kompromittáló videó és/vagy fénykép.

Olyan súlyos állapotok uralkodtak a városba, hogy kell pár nap vagy hét, mire teljesen talpra állnak belőle. Az, hogy felborult pár kuka, az csupán a kezdet kezdete volt. A város teljes lakossága szinte az eszét vesztette csupán amiatt, mert egy egyébként elég drámai meccsen a hazai csapat 41-33 arányban győzelmet aratott a New England Patriots csapata fölött. A rendőrség nagy erőkkel vonult az utcára, és készülve a balhéra, csúszós-ragacsos anyaggal kenték be a villanyoszlopokat, nehogy fel tudjanak rá mászni a részeg randalírozók. Akik azonban így is megtalálták a módját a törve-zúzva ünneplésnek. A Carlton-Ritz szálloda bejárata előtt feszülő ponyváról ugrottak fejest a tömegbe, majd addig ugrándoztak rajta, míg az egész leszakadt alattuk.

De ne is szaporítsuk a szót, nézzük a részleteket. Kezdjük az egészet a szarevéssel!

Most pedig jöhet ömlesztve a többi fotó és videó a több mint mámoros éjszakáról. Ők vajon énekelték „Az éjjel soha nem érhet véget” című dalt?

A mémgyártás is belelendült.

És a lenyomott ellenfél savazása nem kevésbé.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló