Sport

160 kilóról fogyott 86 kilóra A Szikla hatására

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.03 | 13:49

A valaha szégyellős, duci kisfiút A Szikla inspirálta arra, hogy személyi edző legyen.

A Virginia államban élő 30 éves férfi, Eugene Warner mindig is túlsúlyos volt, kiskamaszként már extrém hízást állapítottak meg nála az orvosok. Édesanyja egyedül nevelte őket és testvéreit, ezért három műszakban dolgozott, és a kis Eugene vigyázott addig kistestvéreire. Az apa egyáltalán nem vett részt az életükben, a kisfiú, majd később kamasz számára az evés volt a boldogság és nyugalom egyetlen forrása.

Amikor Dwayne A Szikla Johnson visszatért a birkózásba 2011-ben, Eugene elképesztő inspirációt nyert abból, ahogyan A Szikla kinéz és küzd. Ő maga is sportolni kezdett, bár eleinte, 160 kiló fölött nem sok mindenre volt képes: csak sétált a szomszédságban, de már attól is elfáradt. Elkezdett egyre kisebb adagokat enni, és lassanként fogyott is, így tért rá a komolyabb edzőtermi munkára.

Haladását sokban nehezítette a tény, hogy a a fiatal férfi krónikus fáradtsággal és egy krónikus gyomorbetegséggel, az IBS-szel küzd, ennek ellenére azonban ma már alig 86 kilósan és izmosan személyi edzőként segíti a sorstársakat, többek között saját öccsét is.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló