Sport

Mike Tyson újrakezdi 53 évesen, már dollármilliós ajánlatokat is kapott!

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.08 | 17:18

A sportoló kész megint szorítóba lépni.

Dollármilliókat ígérő ajánlatokat kapott a nehézsúlyú ex-világbajnok Mike Tyson kevéssel azután, hogy bejelentette: 53 évesen újrakezdte az edzéseket és kész megint szorítóba lépni.

A leggyorsabb egy ausztrál promóter volt, aki egymillió dollárt ígért az amerikai bokszolónak, egyszersmind három lehetséges ellenfelet kínálva, az ökölvívásban is járatos olyan sportolókat, akik “főállásban” a rögbit, illetve az ausztrál futballt művelik. A Marca spanyol sportnapilap idézte a meccsszervező szavait, aki szerint Mike Tyson fellépése “bárhol és bármikor telt házas esemény lenne”.

Érkezett ajánlat az Egyesült Államokból is: a Bardown portál híre szerint a pusztakezes, vagyis a kesztyű nélküli boksz egyik legismertebb szervezete, a BKFC elnöke 20 millió dolláros szerződést kínál az ex-bajnoknak. David Feldman elmondta, hogy az interneten látta a Tyson edzéséről készült videófelvételt, s úgy gondolja, hogy a profi boksz élő legendájának túl az ötvenen is van keresnivalója a szorítóban, a kesztyű nélkül verekedők között is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló