Sport

Nagy döntést hozott Antoine Griezmann – megható videóban búcsúzott a szurkolóktól a csatár

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.16 | 13:48

A klasszis kedd este bejelentette, hogy a nyáron távozik az Atlético Madridtól. 120 millió euróért vihetik majd júliusban a csatárt. Hivatalos bejelentés ugyan még nincs arról, hogy hova igazol át a világbajnok francia focista, de nagy valószínűséggel a Barca happolja majd el a csatárt.

Antoine Griezmann kedd este az Atlético Madrid Twitter oldalán videóüzenetben jelentette be távozását.

Meghoztam a döntést, távozom

– ez volt az a mondat, amitől minden Atlético szurkoló rettegett, de azért egy ideje már sejtette, hogy ez be fog következni.

Antoine Griezmann ezzel a bejelentésével megnyitott az utat az FC Barcelona előtt, hogy tárgyaljon jelenlegi klubjával a játékos kivásárlásáról. Az Atlético 139, 5 millió dollárért hajlandó megválni sztárjától.

A 28 éves, 69-szeres válogatott focista tavaly még nem igazolt át a katalán klubhoz, pedig már akkor is meg akarták őt szerezni. Most azonban egy videóban mondta el, hogy döntött:

az idény végén elmegy a klubtól.

A világbajnok francia focista 2014 óta játszik az Atlético Madridban, ahova a Real Sociedadtól igazolt át, és hivatalos szerződése 2023-ig szólt a klubbal, miután tavaly nyáron újabb 5 évre meghosszabbította azt. Ennek fényében nem meglepő, hogy sok szurkoló kiakadt a mostani döntésén.

A francia támadó, miután beszélt Diego Simeone vezetőedzővel és Miguel Ángel elnökkel, az Atlético Madrid hivatalos Twitter oldalára feltöltött videóüzenetében azt mondta: a stábbal megbeszélve megszakítja ötéves szerződést, és az idény végén távozik a klubtól. A kifejezetten a szurkolóknak címzett videóban elmondta:

El szeretném mondani nektek, hogy azért döntöttem a távozás mellett, mert új tapasztalatokat szeretnék szerezni, és új kihívásokat keresek. Rettenetesen nehéz volt meghozni ezt a döntést, de úgy érzem, hogy erre van most szükségem.

Hozzátette:

Szeretném megköszönni azt a szeretetet, amit kaptam tőletek ezalatt az 5 év alatt. Ezzel a klubbal nyertem meg életem első fontos trófeáját. Hihetetlen pillanatok voltak, ezeket soha sem felejtem el. Az igazság az, hogy a szívembe zártalak titeket.

A focista elmondta, hogy épp ezért a rengeteg szeretetért akarta elsőnek – a klub vezetése után – a szurkolóival közölni távozását.

Próbáltam itt megfelelni, mindenkinek nagyon köszönök mindent, viszlát.

Spanyol sajtóhírek szerint valószínű, hogy az FC Barcelona igazolja le a sztárt, ha a klub hajlandó lesz kifizetni a csatár 120 millió eurós kivásárlási árát. Egyesek szerint azonban a francia PSG is érdeklődik a szélső támadó iránt.

Címlapi kép: Twitter

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.